13 / 05 / 2024

Ayaşta halkın katılım toplantısı

Ayaşta halkın katılım toplantısı

ITC Invest Tradıng ve Consultıng AG Türkiye Ankara Şubesi tarafından; Atık Ayrıştırma Tesisi projesi için 13 Şubat 2015 günü saat 10:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL'lik tertip ihraç belgesi! 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL tutarında, 100 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan tertip ihraç belgesi yayınlandı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1.2 milyar TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın beş adet 300 milyon TL, bir adet 400 milyon TL ve bir adet 500 milyon TL nominal tutarında kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yaptığı başvuru onaylandı.

5 yıl içerisinde katılım bankalarının payının 2 katına çıkması bekleniyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'de katılım bankalarının toplam bankacılık varlıkları içerisindeki payının gelecek 5 yıl içerisinde 2 katına çıkmasının beklendiğini aktardı.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 15 milyar TL'lik kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama tarafından 15 milyar TL ile sınırlı olarak, tertipler halinde, Türk Lirası cinsinden, 1-60 ay aralığındaki vadelerde yapılacak kira sertifikası ihraçlarına SPK'dan onay geldi.

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL'lik 2. dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKSA2113 ISIN kodlu, 378 gün vadeli, 100 milyon TL tutarında kira sertifikasının 2.dönemsel kira ödemesi gerçekleşti. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL'lik 21. tertip ihraç belgesi! 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL utarında, 102 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan tertip ihraç belgesi yayınlandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 50 milyon TL'lik 2. dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın Türkiye Emlak Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olduğu, 729 gün vadeli, 50 milyon TL tutarında, TRDEVKSK2210 ISIN kodlu kira sertifikasının 2. dönemsel kira ödemesi tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 145 milyon TL'lik kira sertifikasının itfası tamam! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDEVKS12146 ISIN kodlu, 107 gün vadeli, 145 milyon TL sermaye tutarında kira sertifikasının itfası tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 75.5 milyon TL'lik kira sertifikasının itfası tamam! 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDEVKS12153 ISIN kodlu, 63 gün vadeli, 75 milyon 514 bin TL sermaye tutarında kira sertifikasının itfası tamam...

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 350 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı tamam!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın 92 gün vadeli 350 milyon TL sermaye tutarında yurtiçi kira sertifikası ihracının nitelikli yatırımcıya satışı tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 100 milyon TL'lik 2.dönemsel kira ödemesi tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın TRDEVKS72116 ISIN Kodlu, 369 gün vadeli, 100 milyon TL sermaye tutarı kira sertifikasının 2. dönemsel ödemesi tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 62 milyon TL'lik kira sertifikası itfası tamam!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği TRDEVKS12112 ISIN kodlu, 99 gün vadeli, 62 milyon 910 bin TL tutarında kira sertifikasının itfası tamam...

Ayaşta halkın katılım toplantısı Haberi

Ayaşta halkın katılım toplantısı

ITC Invest Tradıng ve Consultıng AG Türkiye Ankara Şubesi tarafından; Ankara İli, Ayaş İlçesi, Çadırtepe Mevkii'nde Atık Ayrıştırma Tesisi, Anaerobik Fermantasyon ve Kompostlaştırma Tesisi, Gazlaştırma/Yakma Tesisi, Metan gazından, Sentez gazından ve Biyogazdan Enerji Üretim Tesisi (145 MW) projesinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılım Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Tatlar Mahallesi Köy Odası

Toplantı Tarihi: 13.02.2015

Toplantı Saati:...