23 / 07 / 2024

Ayaz Kaya Emlak Temizlik Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Ayaz Kaya Emlak Temizlik Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Ayaz Kaya Emlak Temizlik Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Diler Durmaz tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık 2017'de kuruldu. 

Ebruli Kayaşehir fiyat listesi! Emlak Konut kampanya: Ebruli Kayaşehir konut fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO, 16 projesinde yeni kredi kampanyasını duyurdu. Ebruli Kayaşehir'de bu kampanya kapsamında yer alıyor. Peki Ebruli Kayaşehir konut fiyatları ne kadar? İşte Ebruli Kayaşehir fiyat listesi!

Emlak vergisiyle ilgili çarpıcı açıklama! Türkiye'de emlak vergisi düşük!

Türkiye'de emlak vergisinin oldukça düşük olduğunu söyleyen Cryptographic Engineering Genel Yayın Yönetmeni Çetin Kaya Tunç, Kaliforniya'daki emlak vergisi ile kıyasladı. İşte detaylar...

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rich Club İnvestment İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Olena Marhashvılı-kaya tarafından kuruldu.

Ebruli Kayaşehir'de 60 ay vade 1.20 faiz fırsatıyla!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir projesinde, bankasız, kefilsiz, senetsiz 60 ay 1.20 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ebruli Kayaşehir satışa çıktı! Yeni proje!

Emlak Konut güvencesi ve Ebruli İnşaat tecrübesiyle İstanbul Kayaşehir'de hayata geçirilen Ebruli Kayaşehir satışa çıktı. İşte Ebruli Kayaşehir projesi ile ilgili detaylar...

Nidapark Kayaşehir'in ve Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir ile Ebruli Ispartakule'nin kısmı geçici kabulünün yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayas Grup Turizm İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz KAya tarafından kuruldu.

Gsm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Gsm Emlak İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Göksu Kaya, Mustafa Erbakan Onat ve Sedat Ay ortaklığında kuruldu.

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Orhan Kaya tarafından kuruldu.

Milli Emlak'tan Konya'da büyük fırsat! 10 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Satışa çıkardığı imarlı arsalarla dikkat çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ili, Karapınar ilçesi Akçayazı Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Luva İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luva İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Emir Kaya ve Büşra Ekici ortaklığında kuruldu.

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kaya, Hakan Akkaş ve Zafer Kaya ortaklığında kuruldu.

Kaya Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Group Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sona Kaya  ve Yaşar Kaya tarafından kuruldu.

Ayaz Kaya Emlak Temizlik Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Ayaz Kaya Emlak Temizlik Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi nerede

Ayaz Kaya Emlak Temizlik Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık 2017'de  Diler Durmaz tarafından kuruldu. 

Ayaz Kaya Emlak Temizlik Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özelinşaatlar yapmak. İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ayaz Kaya Emlak Temizlik Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  adres;ARNAVUTKÖY MERKEZ MAH.ESKİ EDİRNE ASFALTI CAD.NO.1394/9...