07 / 05 / 2024

Ayazağa İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Ayazağa İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi

Ayazağa İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Oktay İnalöz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Goga Concept İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Şahintürk tarafından kuruldu.

Poyraz34 İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz34 İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Ekinci tarafından kuruldu.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenes Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mert Sarı, Emre Arslan, Enis Erkin Evci ve Hasan Nurkan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başerel İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Başer tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Boudl İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boudl İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fahaıd M F M A tarafından kuruldu.

İstanbul Surları Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Surları Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da AbdulMunem Abra Alqun ve Ragab Alfayturı ortaklığında kuruldu.

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Ayazağa İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Ayazağa İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi


Ayazağa İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Oktay İnalöz tarafından kuruldu.


Ayazağa İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ayazağa İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; İstinye Mah.Darüşşafaka...