10 / 05 / 2024

ayazağa sarıyere bağlandımı

ayazağa sarıyere bağlandımı

Sarıyer Belediyesi, yerel seçimler sonrasında sınırlarına dâhil edilen Ayazağa, Huzur ve Maslak Mahalleleri’nde altyapı çalışmaları, parkların bakımı, temizlik hizmetleri ve geri dönüşüme kadar birçok alanda faaliyetlerine başladı...

Evde Bakım Yardımı bekleyenlere Mart 2024 müjdesi! Paralar hesaplara peyderpey yatırılmaya başlandı!

Evde Bakım Yardımı bekleyen vatandaşlara Mart 2024 müjdesi geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Evde Bakım Yardımı'nın hesaplara yatırılmaya başlandığını müjdeledi.

Sarıyer Ayazağa 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, 1 ada, 139 parselin güneyinde kalan bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Ayazağa 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ayazağa 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Sarıyer ilçesi, Ayazağa Mahallesi, Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

DAP Yapı Ayazağa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan DAP Holding'in iştiraki Eltes İnşaat, yeni projesi için start verdi. Şirketin 3.1 milyar TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...

Şile'de 40 kaçak yapının yıkımına başlandı!

İstanbul Şile'de, kamuya ait hazine taşınmazları üzerine inşa edilen 40 kaçak yapının yıkımına başlandı.

Çorum Aşağı Sanayi’de 17 iş yerinin yıkımına başlandı!

Çorum'da şehir içinde yer alan sanayi olma vasfını uzun zamandır kaybeden Aşağı Sanayi’de değişime başlandı. 17 iş yerinden oluşan alanda ilk etabın yıkımı bugün gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'ye yapılacağını açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı Mayıs ayına çekilen Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına başlandı.

ayazağa sarıyere bağlandımı Haberi

ayazağa sarıyere bağlandımı


Sarıyer Belediyesi, yerel seçimler sonrasında sınırlarına dâhil edilen Ayazağa, Huzur ve Maslak Mahalleleri’nde altyapı çalışmaları, parkların bakımı, temizlik hizmetleri ve geri dönüşüme kadar birçok alanda faaliyetlerine başladı. 


Sarıyer’de olduğu gibi Ayazağalı vatandaşların da huzur içinde yaşamaları için seçim sonrasında ki ilk mesai gününde Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ayazağa’da görevlendirildi. 

Yol Genişletme Çalışmaları Başladı

Geride kalan 5 yılda, Sarıyer tarihinde rekor rakamlara ulaşan altyapı hizmetleri sunan Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ayazağa’da yaşayan vatandaşların ve sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda çalışmalarına yön veriyor.

Ayazağa’nın en önemli sorunu olan yolların dar olması, trafik ve park konusunda çözüme ulaşmak amacıyla Ulaşım Trafik Koordinasyon Merkezi ve İETT Bölge Müdürlüğü ile birlikte ortak bir çalışma yapan...