09 / 05 / 2024

Ayazma Camii çevresi imar planı

Ayazma Camii çevresi imar planı

İstanbul Üsküdar İlçesi, Rumi Mehmet Paşa Cami ve Çevresi ile Ayazma Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

Selimiye Camii çevre düzenleme projesi onaylandı!

Selimiye Camii çevresi düzenleme projesi, Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylandı.

Fatih Camii’nin çevresi yenilendi!

İstanbul’un tarihi yapılarından biri olan Fatih Camii’nin çevresi yenilendi. Proje kapsamında yaklaşık 18 bin metrekarelik yeşil alan uygulaması tamamlandı. Tarihi caminin çevresinde dinlenme alanları, süs havuzları ve yürüyüş yolları inşa edildi.

Rumi Mehmet Paşa ve Ayazma Camii çevresi imar planı askıda!

İstanbul Üsküdar İlçesi, Rumi Mehmet Paşa Cami ve Çevresi ile Ayazma Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Mersin Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk ve Silifke Caddeleri ile Yoğurt Pazarı, Ulu Camii çevresi, Taş Bina çevresinde Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi kapsamında başlattığı çalışmalarda sona gelindi.

Selimiye Camii'nin çevresi trafiğe kapatılacak!

Edirne Belediye Başkanı Gürkan, '"Selimiye Camii Çevresi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi sonunda alan trafiğe kapatılacak. Alana gelen ziyaretçilerin ulaşımı düzenlenecek." dedi.

Kartepe Uygulama Camii’nin çevresi düzenlendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi Uygulama Camii’nin çevresinde düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Çalışma ile caminin avlu içi elden geçirilerek hoş bir görünüme kavuşturuldu.

Düzce Akçakoca Merkez Camii çevresi yenileniyor!

Akçakoca Merkez Camii çevresi düzenleme çalışmaları kapsamında, önceden planlanan Tarım Kredi Kooperatifi Binası ve SGK binalarının yıkım çalışması gerçekleşti.

Afyon'daki dönüşüm, meydan projesiyle entegre olacak!

Afyonkarahisar'daki Mısri Camii çevresi ve İmaret Camii ile Hıdırlık bölgesini kapsayan alanda uygulanacak kentsel dönüşüm projesi, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın seçim vaadi olan kent meydanı projesi birbiriyle entegre olacak.

Mersin'de kentsel tasarım başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz İlçesi, Atatürk ve Silifke Caddeleri ile Ulu Camii çevresi ve Taş Bina çevresi Kentsel Tasarım Projesi için çalışmalarını başlattı.

Selimiye Camii çevresi peysaj projesine TRAKYAKA'dan destek!

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı'na, 'Selimiye Camii Çevresi Kentsel Tasarım ve Peyzaj Projesi" için başvuruda bulunan Edirne Belediyesi destek almaya hak kazandı.

Fatih Sultan Mehmet Camii ve çevresi yenileniyor!

Fatih Sultan Mehmet Camii ve çevresinin düzenlenmesi ile nikah sarayının bölgeye kazandırılması planını cami cemaati ile paylaşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah namazının ardından camide bir sunum gerçekleştirdi.

Edirne Selimiye Camii Çevresi Kentsel Tasarım Projesi’ne destek!

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı çerçevesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu.

Ayazma Camii çevresi imar planı Haberi

Ayazma Camii çevresi imar planı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Üsküdar İlçesi, Rumi Mehmet Paşa Cami ve Çevresi ile Ayazma Cami ve Çevresi Kentsel Sit Alanı Koruma Amaçlı 1/5000 ölçekli 18 Ekim 2016 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 23 Ocak 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...