02 / 05 / 2024

ayazma konutları kuraları ne zaman

ayazma konutları kuraları ne zaman

Konut teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanan Ayazma Emlak Konutları'nda dairelerin alanları minimum 117 metrekare olarak tasarlandı. Peki Ayazma Emlak Konutları kura çekilişleri ne zaman yapılacak?

TOKİ Diyarbakır deprem konutları kuraları bugün çekiliyor! AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1 isim listesi 20 Şubat 2024

Diyarbakır deprem konutları kura çekilişi için nefesler tutuldu. Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Diyarbakır'da hayata geçirilen konutların kura çekimi bugün yapılacak. İşte AFAD Diyarbakır kura sonuçları 3+1...

Malatya Gelinciktepe deprem konutları kuraları çekildi!

Malatya Gelinciktepe'de hayata geçirilen deprem konutları projesi için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kuraları iki gün sonra çekiliyor! 

Ankara Mamak'ta yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için aylık 100 TL'den kiraya verilecek konutlar için kuralar iki gün sonra çekiliyor. 

TOKİ Karaman Kırbağı 2020 kuraları çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Kırbağı 2020 projesinde yer alan konutları kuraları çekildi.

Emlak Konut Ayazma Konutları kura sonuçları 2015 tam listesi!

Toplam 11 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 120 aya varan vade imkanı sunuluyor. Emlak Konut Ayazma Konutları kura sonuçları 2015 tam listesi dün saat 14.00 itibariyle açıklandı.

Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi sonuçları!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükselen projede 120 aya varan ödeme imkanı sunuluyor. Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi sonuçları bugün saat 14.00 itibariyle belli oluyor.

Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi bugün!

Fiyatların 2+1 dairelerin 445 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede 11 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi bugün yapılacak.

Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekimi 2015!

İstanbul Başakşehir'de yükselen Ayazma Emlak Konutları kura başvuru süreci dün sona erdi. Projede dairelerin büyüklükleri minimum 107,45 metrekare olarak tasarlandı. İşte Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekimi 2015 detayları...

Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi nerede?

Dairelerin büyüklükleri 117 metrekare ile 251 metrekare arasında farklılık gösteren Ayazma Emlak Konutları toplam 1.239 adet konuttan oluşuyor. Peki Emlak Konut Ayazma Konutları kura çekilişi nerede?

Ayazma Emlak Konutları kura çekilişi bugün yapılacak!

6 Ocak ile 30 Ocak 2015 tarihleri arasında başvuruların toplandığı Ayazma Emlak Konutları projesindeki 412 daire için kuralar bugün saat 11.00'de Bahçelievler Kültür Merkezi'nde çekilecek. Kura sonuçları sitemizde yer alacak...

Emlak Konut Ayazma Konutları kurası nerede?

Ayazma Emlak Konutları Emlak Konut GYO imzası ile yükseliyor. Projede yer alan daireler 396 bin TL ile 1 milyon 92 bin TL arasında değişiyor. Peki Emlak Konut Ayazma Konutları kurası nerede yapılacak?

Emlak Konut Ayazma Konutları kuralı satışları ne zaman?

Dairelerin büyüklükleri 117 metrekareden başlangıç gösteren Ayazma Emlak Konutları kuralı satışları için başvuru süresi tamamlandı. Peki Emlak Konut Ayazma kuralı satışları ne zaman yapılacak?

Ayazma Emlak Konutları kura çekimi nerede yapılacak?

Emlak Konut Ayazma Konutları kuralı satışlarına 6 bin 966 başvuru gerçekleştirildi. Proje İstanbul Başakşehir İkitelli'de inşa ediliyor. Peki Ayazma Emlak Konutları kura çekimi nerede yapılacak?

ayazma konutları kuraları ne zaman Haberi

ayazma konutları kuraları ne zaman

İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı İkitelli bölgesinde hayata geçirilen Ayazma Emlak Konutları'nda 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut. 


Ayazma Emlak Konutları kura çekilişleri için 8 binden fazla başvuru yapıldı. Projede yer alan konutların büyüklükleri 117 metrekare ile 251 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Emlak Konut GYO imzası ile inşa edilen Ayazma Emlak Konutları'nda 2+1 daireler 396 bin TL ile 557 bin TL, 3+1 daireler 462 bin TL ile 675 bin TL, 3+1 dubleks daireler 1 milyon 5 bin TL,  4+1 daireler 589 bin TL ile 690 bin TL, 4+1 dubleks daireler 951 bin TL ile 1 milyon 92 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Yaklaşık 300-350 adet konutun satışının yapılacağı Ayazma Emlak Konutları kura çekilişleri 7...