03 / 05 / 2024

aybek sel kimdir

aybek sel kimdir

Daha önce bir çok bankada görev aln Aybek Sel, Omurga Portföy'ün (Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi) Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Aybek Sel, Omurga Portföy Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Daha önce bir çok bankada görev aln Aybek Sel, Omurga Portföy'ün (Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi) Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Mustafa Selçuk kimdir?

Mimar Mustafa Selçuk kimdir? Mimar Mustafa Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Mustafa Selçuk, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Selçuk...

Nizamettin Akgök kimdir?

Halen Selçuk Üniversitesi kampusu içerisindeki hafif raylı sistemin proje müdürü olarak görev yapan Nizamettin Akgök kimdir? Nizamettin Akgök, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nizamettin Akgök...

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uğur İbrahim Altay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Uğur İbrahim Altay..

Necati Selçuk kimdir?

Manisa Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk kimdir? Necati Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Necati Selçuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Necati Selçuk..

Selami Selçuk kimdir?

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk kimdir? Selami Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selami Selçuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Selami Selçuk..

Dahi Zeynel Bakıcı kimdir?

İzmir Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı kimdir? Dahi Zeynel Bakıcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Dahi Zeynel Bakıcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Selçuk Çetin kimdir?

Ankara Pursuklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin kimdir? Selçuk Çetin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selçuk Çetin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Selçuk Çetin...

Nuran Evrensel kimdir?

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nuran Evrensel kimdir? Nuran Evrensel, Sel Proje Ltd. Şti. 'ni ne zaman kurdu? İşte İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Nuran Evrensel...

Okan Bal kimdir?

Okan Bal, Yalın Mimarlık'ı birlikte kurduğu Mimar Ömer Selçuk Baz ile Çanakkale'de Eylül 2014 tarihinde açılması planlanan Troya Müzesi'ni tasarlamıştır. Peki Okan Bal kimdir? İşte biyografisi...

aybek sel kimdir Haberi

aybek sel kimdir

Aybek Sel, Omurga Portföy'ün (Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi) Genel Müdür Yardımcısı oldu.


Bugüne kadar Akbank, Garanti Bankası, Deutsche Bank, Citibank, TEB Portföy Yönetimi'nde yatırım ve özel bankacılık alanlarında üst düzey yöneticilik görevlerinde blunan Aybek Sal, Perform Portföy Yönetimi A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak da görev aldı.


Sel İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'ni bitirdi ardından ABD’de San Diego State Üniversitesi İşletme Bölümü'nde MBA eğitimini...