30 / 04 / 2024

Ayça İnşaat iletişim

Ayça İnşaat iletişim

İnegölspor Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel, kulübe maddi ve manevi destek veren İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmazı ziyaret ederek, İnegölspor forması hediye etti.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N A İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Saliha Akın tarafından kuruldu.

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençay Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Songül Genç tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Ay 30 İnşaat Elektrik Bilişim Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Ay 30 İnşaat Elektrik Bilişim Lojistik Limited Şirketi Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Öztürk tarafından kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuk Ay Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Ay tarafından kuruldu.

Gürçay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürçay Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Koray Gürçay tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ayça İnşaat iletişim Haberi

Ayça İnşaat iletişim

İnegölspor Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel, kulübe maddi ve manevi destek veren İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmazı ziyaret ederek, İnegölspor forması hediye etti.


DESTEĞİN KARŞILIĞI ŞAMPİYONLUK

Ziyarette söz alan Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Döngel, "İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmaz ile ailesine desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Sağ olsunlar bizleri biran olsun maddi ve manevi yanız bırakmadılar. İş adamlarımızın destekleri sayesinde inşallah daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz ve bizlere verdikleri desteğin karşılığımı sezon sonu şampiyon olarak veririz" dedi.

PTT 1.LİG YOLUNDA BAŞARILAR DİLİYORUZ

İnegöl Ayça İnşaat ve İnegöl Mobilya Çarşısı Genel Müdürü Rıza Yılmaz ise "her zaman İnegölspor'un yanında olduklarını belirterek, İnegölspor'umuza PTT 1.Lig yolunda başarılar diliyoruz. İnegölspor'umuz gerçekten...