09 / 05 / 2024

Ayça İnşaat Makina Mühendislik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Ayça İnşaat Makina Mühendislik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Ayça İnşaat Makina Mühendislik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıddık Yıldırım Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Ümraniye, Esenşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Kuruldu!

Natilus İnşaat Makina Hafriyat Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Ve Petrol Limited Şirketi Bağçılar’da 500.000,00 TL bedelle Ertan Biçer tarafından Kuruldu.

Rmz1 İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmz1 İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çay tarafından kuruldu.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Harbiye Çayırı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 925 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Murat Coşkun tarafından kuruldu.

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ağıç İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuray Durgut tarafından kuruldu.

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıboğa İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Sarıboğa tarafından kuruldu.

Evba Grup İnşaat Makina Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evba Grup İnşaat Makina Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Diyar Avcı tarafından kuruldu.

Progresso Gayrimenkul İnşaat Makina Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Progresso Gayrimenkul İnşaat Makina Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Aydın tarafından kuruldu. 

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Um-Çağ İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi  Şişli'de yapıldı.

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbey Lojistik İnşaat Makina Yedek Parça Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Şan tarafından kuruldu.

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Genç Tuğra Gemi İnşa İnşaat Nakliye Hırdavat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Konel Elektrik Mühendislik İnşaat Makina Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Evka4 İnşaat Makina Lojistik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evka4 İnşaat Makina Lojistik Orman Ürünleri Ve Peyzaj Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Özyürden tarafından kuruldu.

Ayça İnşaat Makina Mühendislik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Ayça İnşaat Makina Mühendislik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Ayça İnşaat Makina Mühendislik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sıddık Yıldırım Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da  Ümraniye, Esenşehir Mahallesi'nde kuruldu. 


Ayça İnşaat Makina Mühendislik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ümraniye, Esenşehir Mahallesi, İlkyaz Sokak No:55 Parsel...