30 / 04 / 2024

AYD Afraze Kartal ev fiyatları

AYD Afraze Kartal ev fiyatları

AYD Afraze Kartal ev fiyatları indirimli olarak 540 bin TL'den başlıyor. Afraze Kartal projesi AYD Plus tarafından İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Özcan Konut Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Karakuş ve Aydın Özcan ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO, Kartal ihalesine 3 firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal 12711 Ada 2 Parsel İşi ihalesinin 1. oturumuna ilişkin açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO, Kartal İhalesi 10 Ağustos'ta!

Emlak Konut GYO, Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Kartal İhale İlanına ilişkin bir açıklama yayımladı. İşte ayrıntılar!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Yenievim Tasarrufu Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz. San.Tic.A.Ş.İstanbul Kartal Şubesi bugün Kartal'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Aydın tarafından açıldı.

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kartal 71 İnşaat Emlak Harfiyat Nakliye Turizm Taahhüt İthalat İhracat San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karataş tarafından kuruldu.

Türker Proje'nin Kartal arazisinin imar planları askıya çıkacak!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yayınladı.

Türker Proje'den Kartal arazisi imar süreci açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Şilan Makal ve İlayda Aydın ev bakıyor!

Kartal İstMarina AVM'de görüntülenen ünlü oyuncular Şilan Makal ve İlayda Aydın ev baktıklarını söyledi.

Türker Proje'den Kartal arazisi imar süreci açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal Aarazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul Kartal arazisi imar sürecinde son durum!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırırım Geliştirme, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal arazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisi imar planı askı süresi doldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal arazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje Kartal arazisinin imar süreci devam ediyor!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kartal arazisi imar süreci hakkında açıklama yaptı.

AYD Afraze Kartal ev fiyatları Haberi

AYD Afraze Kartal ev fiyatları

Mimar Ömer Çamoğlu tarafından tasarlanan Afraze Kartal projesi 135 bağımsız bölüm, 9 adet mağaza, 10 adet home ofis ve 116 adet daire olarak hayata geçirildi. 
 

Afraze Kartal projesi AYD Plus tarafından hayata geçirildi. 2+1, 3+1, 4+1 normal, loft ve dubleks dairelere yer verilen Afraze Kartal projesi İstanbul Kartal'da Cevizli Mahallesi'nde yükseliyor. 
 
 Projede daire büyüklükleri 94 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Deniz ve adalar manzarasına hakim Cevizli Afraze Kartal projesi metro istasyonu ve Anadolu Adliye Sarayı'na yürüme mesafesinde yer alıyor.
 
AYD Afraze Kartal ev fiyatları!
Afraze Kartal Konutları'nda liste fiyatı üzerinde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Yüzde 30 peşin verildiğinde, yüzde 25'i 24 ay sıfır faizle ödeme yapılabilen projede kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Böylelikle 650 bin TL'lik daire...