03 / 05 / 2024

ayd genel sekreteri Günöz Atakan

ayd genel sekreteri Günöz Atakan

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Genel Sekreterlik görevine temmuz ayı itibari ile Günöz Atakan atandı. Peki, Günöz Atakan kimdir? Günöz Atakan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İBB Genel Sekreteri Gökce’den çok konuşulacak kentsel dönüşüm eleştirisi! Kent rantının yeni bir yolu mu?

Hak gaspına sebep olacağı eleştirileriyle gündemden düşmeyen kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasaya yönelik tartışmalar sürerken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, çok konuşulacak bir açıklama yaptı

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo'nun şüpheli ölümü dikkat çekti! İki ülkeye işaret etmişti

OPEC Genel Sekreteri Muhammed Barkindo görev süresinin dolmasına kısa bir süre kala hayatını şüpheli bir şekilde kaybetti. Barkindo'nun bildirilen bir sağlık sorunu bulunmazken ölüm nedenine ilişkin de bir açıklama yapılmadı.

İsrail Doğu Küdüs'te 5 binden fazla evi yıktı!

İHH Genel Sekreteri Durmuş Aydın, İHH Genel Merkezi’nde yapılan basın açıklamasında İsrail'in 1967 yılından bu yana Doğu Kudüs'te 5 binden fazla evi yıktığını dile getirerek milyonlarca Filistinliyi evsiz bıraktığını dile getirdi. 

Yavuz Erkut, İBB Genel Sekreteri oldu!

Tüpraş eski Genel Müdürü Yavuz Erkut, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atandı...

Hasan Yalçın, Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreteri oldu!

Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Sekreterliği görevini 16 Ocak 2019 tarihi itibariyle Hasan Yalçın üstlendi...

Timur Diz, İZODER Genel Sekreteri oldu!

İZODER Teknik İş Geliştirme Yöneticisi Timur Diz, İZODER Genel Sekreterliği’ne getirildi...

İTO’nun yeni genel sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu oldu!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Nihat Alayoğlu atandı. Alayoğlu, İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde ders veriyor.

İmar Affı Kanunu, TBMM Genel Kurulu'nda!

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, "İmar Affı Kanunu'nun uygulamasının ilk yıllarında vatandaşlarımızın bir kısmı tapusunu aldı. 34 yıldır bu vatandaşlarımızın çok önemli kısmı tapu bekliyor" dedi. 

Aydın Söke Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selma Özcan içinde bulunduğumuz haftanın Diş Hekimleri Haftası olması nedeniyle dün Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyaret etti. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Türkiye'nin önde gelen sağlık merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Darülaceze'nin yeni hizmet binası tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Darülaceze Başkanlığı'nda düzenlenen Darülaceze'nin yeni hizmet binası projesinin bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı da katıldı...

EXPO 2016 Antalya'daki kongre merkezinde sona gelindi!

Türkiye'nin en büyük kongre merkezinde sona gelindi. EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Kazım Aydın, “Türkiye'nin en büyük oditoryumuna sahip 5 bin 3 kişilik kongre merkezi ile turizmin çeşitlenmesi sağlanacak” dedi.

Sokak aydınlatmasında belediyeler payına düşen yüzde 20'yi ödeyemiyor!

ELDER Genel Sekreteri Uğur Yüksel "Sokak aydınlatmasının toplam bedeli 1.2 milyar lira. Bakanlık % 80’ini ödüyor ancak belediyeler paylarına düşen yüzde 20’yi ödeyemiyor. Yapılamayan tahsilat 300 milyon lirayı buldu" dedi

Gümüşhane İl Genel Meclisi Ekim ayı toplantısı başladı!

Meclis Başkanı Şerif Bayraktar başkanlığında yapılan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan’ın da katıldığı toplantılarda İl Özel İdaresinin 2016 yılı yatırım ve performans planlarıyla ilgili hazırlanan komisyon raporları görüşüldü.

ayd genel sekreteri Günöz Atakan Haberi

ayd genel sekreteri Günöz Atakan

Günöz Atakan kimdir?

Günöz Atakan, 1972 yılında Ankara’da doğdu. Günöz Atakan, 1995 yılında İşletme Lisans derecesine sahip oldu.


Günöz Atakan, kariyerine Turkcell grup şirketlerinden KVK’da Bölge Müdürü olarak başlamıştır. 15 sene boyunca Turkcell Grup Şirketlerinde (KVK, Superonline, İnteltek – İddaa, Bilyoner) ve Avea’da Bölge Müdürü, Satış Müdürü, Pazarlama Müdürü ve Satış Direktörlüğü pozisyonlarında çalışmıştır. 


Perakende Kanal Kurulumu-Yönetimi ve Geliştirilmesinde uzmanlaşmış olan Günöz Atakan, son 5 senedir Multi Türkiye bünyesinde Istanbul Forum ve Marmara Forum Alışveriş Merkezi Direktörlüğü pozisyonlarında görev yapmıştır. 


En son pozisyonunda Forum Alışveriş Merkezlerinin Regülasyon, Resmi Kurumlar ve Dış İlişkilerinden sorumlu olan Atakan, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.


Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) Genel Sekreterlik görevine temmuz ayı itibari ile Günöz Atakan atandı.


En son pozisyonunda Forum Alışveriş Merkezlerinin Regülasyon, Resmi...