05 / 05 / 2024

Aydemir İnşaat çanakkale

Aydemir İnşaat çanakkale

Çanakkale Ezine ilçesinde inşaat sektöründe adından söz ettiren Aydemir İnşaat, son projesiyle ilçe halkının büyük beğenisini kazandı. Ezine Hükümet konağının arkasındaki alana yapılmaya başlanan yeni lüks daireler alıcılarını bekliyor.

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çanakkale Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Salım Alcheıkho tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

İnşaatı tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün dördüncü tabliyesi üretici Çimtaş firmasına ait "GMK-1" isimli özel gemiyle bölgeye getirildi

TOKİ Çanakkale 171 konut ihalesi yarın!

TOKİ, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İntepe Mahallesi 5151 Parsel 171 Konut , 4 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Çanakkale 171 konut inşaat ihalesi Pazartesi!

TOKİ'nin Çanakkale İli, Merkez İlçesi, İntepe Mahallesi 5151 Parsel 171 Konut, 4 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Kasım'da...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Çanakkale Cennet Otoparkı’nın inşaatı Mart'ta tamamlanacak!

Çanakkale’nin otopark sorunu Cennet Otoparkı ile çözülüyor. İnşaatına geçtiğimiz aylarda başlanılan Cennet Otoparkı'nın Mart ayında tamamlanması planlanıyor. 

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Çanakkale Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Abidin Çanakkale tarafından kuruldu. 

TOKİ Aydın ve Çanakkale'de yeni hükümet konağı yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın ve Çanakkale'de yeni hükümet konağı inşa etmek için 27 Ağustos'ta ihaleye çıkacak...

Çanakkale TOKİ Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Çanakkale İli Eceabat İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çanakkale Bayramiç Hükümet Konağı'nın ihalesi yarın!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Çanakkale Afet Konutları ihalesi yarın!

Çanakkale İli, Ayvacık İlçesi, Bektaş Köyü 5 Konut, Çamkalabak Köyü Çamiçi Mevkii 15 Konut Çamtepe Mevkii 3 Konut, Kızılkeçili Köyü 7 Konut, Yukarıköy Köyü 10 Konut Olmak Üzere Toplam 40 Adet Afet Konutu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Çanakkale Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Aydemir İnşaat çanakkale Haberi

Aydemir İnşaat çanakkale

Çanakkale Ezine ilçesinin eşsiz doğa manzarasına sahip alana yapılmaya başlanan Aydemir İnşaatın, yeni projesinin temeli atıldı. Aydemir İnşaatın sahibi Fatma Demir ile beraberindeki ustalar, projenin son durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulunurken, temel atma çalışmalarını da yakından incelediler. Ezine ilçesinde 11 seneden beri faaliyetini sürdüren Aydemir İnşaat, inşaat sektörünün öncü isimlerden olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Modern hayatın tüm taleplerine cevap verebilecek özelliklerle donatılmış yapılara ve projelere imzasını atan Aydemir İnşaat; tasarım, konfor ve şıklığı doğa ile buluşturan projeleri ile dikkat çekiyor. 


Eylül ayında anahtar teslim 


2+1 triblez ve dublex dairelerin yeraldığı projede göz kamaştıran dairelerde kaliteli malzemelerin kullanılmasıyla müşterilerin tercih sebebi olan Aydemir İnşaatın sahibi Fatma Demir, Ezine halkının huzur ve güvenle aileleriyle birlikte yaşayacağı dairelerin önümüzdeki Eylül ayında tamamlanacağını...