05 / 05 / 2024

Aydemir İnşaat

Aydemir İnşaat

Çanakkale Ezine ilçesinde inşaat sektöründe adından söz ettiren Aydemir İnşaat, son projesiyle ilçe halkının büyük beğenisini kazandı. Ezine Hükümet konağının arkasındaki alana yapılmaya başlanan yeni lüks daireler alıcılarını bekliyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bilal Koç, Ahmet İnci ve Esat Akkoyun ortaklığında 12 bin TL sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Otelcilik Deri Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bilal Koç, Ahmet İnci ve Esat Akkoyun ortaklığında 12 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Latif Aydemir İnşaat'tan Madam Katrin Konakları projesi!

Latif Aydemir İnşaat, hep hayalini kurduğunuz ve hakkınız olan keyifli yaşamın anahtarını, Çeşme Dalyanköy'de yaşanan büyük bir aşk hikayesiyle birlikte sunuyor.

Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Group İnşaat Mobilya Gıda Turizm Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kazım Aydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kılınç Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Aydemir tarafından kuruldu.

Aydemir İnşaat'ın yeni projesi alıcılarını bekliyor!

Çanakkale Ezine ilçesinde inşaat sektöründe adından söz ettiren Aydemir İnşaat, son projesiyle ilçe halkının büyük beğenisini kazandı. Ezine Hükümet konağının arkasındaki alana yapılmaya başlanan yeni lüks daireler alıcılarını bekliyor.

Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi 200 bin TL sermya ile 18 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de açıldı.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydemir Mimarlık Deri Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Hasan Aydemir tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 28 Ekim'de Beşiktaş, Muradiye Mahallesi'nde kuruldu

Utopya Turizm İnşaat'ın kredi tutarı 5 milyon dolara düştü!

Utopya Turizm İnşaat Aydemir Elektrik Üretim A.Ş. hisselerinin alımı amacıyla T.İşbankası A.Ş. den kullanılan 10.000.000 USD kredi tutarının 5.000.000 USD si Aydemir Elektrik Üretim A.Ş ' ne aktarıldı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Aydemir İnşaat Haberi

Aydemir İnşaat

Çanakkale Ezine ilçesinin eşsiz doğa manzarasına sahip alana yapılmaya başlanan Aydemir İnşaatın, yeni projesinin temeli atıldı. Aydemir İnşaatın sahibi Fatma Demir ile beraberindeki ustalar, projenin son durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulunurken, temel atma çalışmalarını da yakından incelediler. Ezine ilçesinde 11 seneden beri faaliyetini sürdüren Aydemir İnşaat, inşaat sektörünün öncü isimlerden olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Modern hayatın tüm taleplerine cevap verebilecek özelliklerle donatılmış yapılara ve projelere imzasını atan Aydemir İnşaat; tasarım, konfor ve şıklığı doğa ile buluşturan projeleri ile dikkat çekiyor. 


Eylül ayında anahtar teslim 


2+1 triblez ve dublex dairelerin yeraldığı projede göz kamaştıran dairelerde kaliteli malzemelerin kullanılmasıyla müşterilerin tercih sebebi olan Aydemir İnşaatın sahibi Fatma Demir, Ezine halkının huzur ve güvenle aileleriyle birlikte yaşayacağı dairelerin önümüzdeki Eylül ayında tamamlanacağını...