28 / 07 / 2024

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kabadayı tarafından kuruldu.

BİM 23 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Bu salı BİM'de birçok üründe indirim fırsatı var...

BİM 23 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Salı günü BİM'de seçili birçok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor. 

BİM 18 Haziran 2024 salı indirimli ürünler kataloğunu yayımladı! BİM'e 18 Haziran salı günü indirimli ürünler geliyor! 

BİM 18 Haziran 2024 salı indirimli ürünler aktüel kataloğunu paylaştı. BİM'de bu salı birçok gıda ürününde indirim var. BİM'de reçelden kahvaltılık sosa, kaşar peynirinden, yoğurda, makarnadan, mantıya kadar indirimli ürünler raflardaki yerini alacak.

BİM 18 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! BİM'de bayrama özel indirimler var...

BİM 18 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bayram yaklaşırken BİM'de birçok üründe indirim fırsatı var. Bu salı BİM'de gıda ürünleri indirimli olarak raflarda yerini alacak.

BİM 11 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı! Bu hafta BİM’e bayram tadında ürünler geliyor...

BİM 11 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden yayımladı. BİM'de bu salı birçok üründe indirim var. Tuvalet kağıdı, kağıt havlu, toz deterjan, yumuşatıcı, çamaşır suyu, bebek bezi ve daha onlarca ürün raflarda yerini alacak.

BİM'de salı günü Omo Active Toz Deterjan 9 kg  329 TL, Yumoş yumuşatıcı 5 Litre 135 TL! BİM 11 Haziran aktül ürünler

BİM'de 11 Haziran Salı günü gelecek ürünlerin listesi merak ediliyor. BİM'de salı günü Omo Active Toz Deterjan 9 kg  329 TL, Yumoş Çamaşır Yumuşatıcısı 5 Litre 135 TL'den satılacak. Peki BİM'e salı günü ne gelecek? 11 Haziran Aktüel ürünler listesi...

BİM 4 Haziran 2024 Salı aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! BİM'de 4 Haziran Salı günü birçok üründe indirim yapılacak!

BİM 4 Haziran Salı aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. BİM'de bu salı seçili indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. 

BİM 28 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! BİM'de bu salı buzdolabı, bisiklet, nevresim takımları indirimde!

BİM 28 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Bu salı BİM markette birçok üründe indirim var. BİM'de onlarca indirimli ürün raflardaki yerini alacak. 

ŞOK 22 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın ŞOK'ta birçok üründe indirim sizleri bekliyor...

ŞOK 22 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba onlarda ürün raflardak yerini alıyor. 22 Mayıs 2024-29 Mayıs 2024 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler yapılacak?

BİM 21 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu! Salı günü BİM'e ne gelecek? BİM'deki fırsat ürünleri kaçırmayın!

BİM 21 Mayıs ile 28 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. BİM'e salı günü ne gelecek? BİM'de haftaya neler var? İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

BİM 14 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de bu salı birçok üründe indirim var...

BİM market 14 Mayıs 2024 salı aktüel ürünler fiyat listesini internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM markette 14 Mayıs'ta birçok seçili ürün raflardaki yerini alacak.

BİM 7 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! Yarın BİM'de seçili onlarca üründe indirim sizleri bekliyor...

BİM market 7 Mayıs 2024 salı aktüel ürünler fiyat listesini paylaştı. Yarın BİM markette seçili birçok ürün indirimli olarak raflarda yerlerini alıyor. BİM'de yarın hangi ürünlerde indirim var? 

BİM 7 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! BİM'de 7 Mayıs'ta birçok üründe indirim sizleri bekliyor...

BİM 7 Mayıs 2024 salı aktüel ürünler fiyat listesini internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM'de 7 Mayıs'ta onlarca indirimli ürün raflarda yerlerini alıyor. 

BİM'de 30 Nisan 2024 güncel ürünler listesi yayımlandı! 30 Nisan'da BİM'de hangi ürünler var...

BİM 24-30 Nisan 2024 güncel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. BİM’de bu salı çeşitli gıda ürünlerinde, çay ve kahvede indirim yapılacak. 

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi adres 

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kabadayı tarafından kuruldu.

Aydeniz Yapısal Ürünler Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket her türlü inşaat malzemelerin imalatı,toptan alım,satım,ithalat ve ihracatını yapabilir. 2-Şirket yurt içinde ve yurtdışında alt ve üst yapı tesislerin inşaatlarını üstlenebilir,yapımı için taahhütlerde bulunabilir,bu konudaki her türlü ihalelere girebilir. 3-Her türlü inşaat,sanayi ve iş makineleri cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapabilir. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-Yurt...