16 / 05 / 2024

aydın acele kamulaştırılma kararı

aydın acele kamulaştırılma kararı

Aydın'da yer alan J-550 numaralı jeotermal kaynak işletme ruhsat sahasında yapımı devam eden jeotermal enerjiye dayalı santral çalışmaları kapsamında taşınmazın acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İstanbul için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Zonguldak ve İstanbul sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Söz konusu karar bugünkü 32294 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o kararların detayları...

TOKİ projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Adıyaman, Trabzon ve Rize'de gerçekleştirilecek olan yatırımlar için bazı taşınmazların acele kamulaştırılması için karar verildi.

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

15 il için acele kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı! 

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Konya, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Zonguldak illerinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Karar bugünkü 31817 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar ve ayrıntıları...

2 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bursa ve Bartın sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Söz konusu karar bugünkü 31802 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 2 il için acele kamulaştırma kararı...

Rize için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Rize ili Yağlıtaş Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Antalya için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Antalya ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Çanakkale ve Çorlu için acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale ve Çorlu illeri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Silivri için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul ili Silivri ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Muğla için acele kamulaştırma kararı!

Muğla ili Menteşe ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Mardin için acele kamulaştırma kararı!

Mardin ili Yeşilli ilçesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Kırıkkale Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Merkez ilçesi içinde yer alan bazı taşınmazların Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

aydın acele kamulaştırılma kararı Haberi

aydın acele kamulaştırılma kararı

Aydın ili sınırları içerisinde yer alan J-550 numaralı jeotermal kaynak işletme ruhsat sahasında yapımı devam eden jeotermal enerjiye dayalı santral çalışmaları kapsamında taşınmazın Aydın Valiliği (Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı) tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


Karar için