18 / 05 / 2024

aydın ağaoğlu uyarıları

aydın ağaoğlu uyarıları

Aydın Ağaoğlu yaptığı açıklamada, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bankaların tüketicilere çeşitli kredi imkanları sunduğunu belirterek, vatandaşları gereksiz borçlanmalara yol açabilecek kredileri kullanmaktan kaçınmaları konusunda uyardı

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Ağaoğlu varlıklarını satıp borçlarını azaltacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, aktiflerin yüzde 4-5'ini satarak borçlarını azaltacaklarını söyledi. Ağaoğlu, inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenmediklerini ifade etti.

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.

Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu İnşaat tarafından Bağcılar Üçyüzlü'de hayata geçirilecek olan proje için asılan tabela belediye ekiplerince kaldırıldı. Peki Ağaoğlu Bağcılar projesi iptal mi edildi?

Ağaoğlu Bağcılar Projesi!

Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar'da hayata geçireceği projesi için kolları sıvadı. Tabelası asılan projenin yıl bitmeden inşaatına başlanması planlanıyor...

Ağaoğlu Bağcılar projesi için geri sayım başladı!

Çekmeköy'deki yeni projesini 21 Eylül'de yapacağı lansmanla tanıtacak olan Ağaoğlu İnşaat, Bağcılar projesi için de düğmeye bastı. Projenin inşa edileceği alana tabela asıldı.

Ali Ağaoğlu'nun reklam yüzü olması satışları nasıl etkiliyor?

Para dergisinin bu haftaki sayısında Melis Tosyalı, Ali Ağaoğlu'nun reklamlarda oynamasının konut satışlarını nasıl etkilediğini değerlendirdi. İste o yazı...

Ağaoğlu Bağcılar projesi nerede?

Ağaoğlu İnşaat, İstanbul Bağcılar'da başlayacağı projesini karma konsept olarak planlıyor. Ağaoğlu Bağcılar proje arsası nerede? İşte projenin yapılacağı alan...

Ağaoğlu projelerinin satışları ERA Türkiye’ye emanet!

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Ağaoğlu Central Park basın toplantısı yarın!

Cityscape Turkey 2016 fuarına Ağaoğlu Central Park projesiyle katılacak olan Ağaoğlu Şirketler Grubu, proje lansmanı için 23 Mart Çarşamba günü, Ağaoğlu Central Park satış ofisinde basın toplantısı düzenleyecek.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

Cityscape Global Fuarı'nın en büyük satışını Ağaoğlu yaptı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai'deki Cityscape Global'de fuarının en büyük satışını yaptı. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ten bir kuleyi 67 milyon dolara sattıklarını açıkladı.

aydın ağaoğlu uyarıları Haberi

aydın ağaoğlu uyarıları


Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla bankaların tüketicilere çeşitli kredi imkanları sunduğunu belirterek, vatandaşları gereksiz borçlanmalara yol açabilecek kredileri kullanmaktan kaçınmaları konusunda uyardı. Ağaoğlu, tüketicilere, talepleri olmamasına karşın çeşitli bankalar tarafından telefon, elektronik posta veya kısa mesajla çeşitli kredi kampanyaları sunulduğunu söyledi. Bu kredilerin tuzaklarla dolu olduğunu öne süren Ağaoğlu, "Bankaya gidenlerden değişik adlar altında birtakım bedeller isteniyor ve böylelikle ortaya çıkacak reel maliyet, ilan edilenin çok üzerinde oluşabiliyor. Çeşitli kampanya ve promosyonlarla cazip gibi gösterilen kredileri alacak tüketicilerin bu borcu öderken yaşayacakları güçlükleri düşünmeleri ve borçtan kaçınmaları kendi çıkarlarına olacaktır. Bugün alınan ve kullanılan o paralar ileride kabus haline gelebilir" diye konuştu. 

Aydın Ağaoğlu, kredi veren finans kuruluşlarının reklamlarının tuzaktan farksız olduğunu, zorunlu...