05 / 05 / 2024

Aydın Bozdoğanda asfalt çalışmaları sürüyor

Aydın Bozdoğanda asfalt çalışmaları sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, modern yollar ve kaliteli sürüş sağlamak amacıyla Bozdoğan ilçesinin dört bir yanında asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Aydın Bozdoğan projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle ev sahibi olun!

TOKİ Aydın Bozdoğan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Bozdoğan ‘da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Bozdoğan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Bozdoğan sosyal konut projesi...

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Aydın'ın yolları yenileniyor!

Aydın'da asfaltlanan ancak ilk yağmurda çöken yol yenileniyor. Yeni Asır'ın haberi üzerine Aydın Büyükşehir Belediyesi, Batı Gazi Bulvarı'nda yağıştan dolayı çökme yaşanan asfaltı onarmak için çalışma başlattı.

Aydın Bozdoğan'da emlak piyasası hareketlendi!

Aydın merkeze en uzak ilçelerden biri olan Bozdoğan'da emlak sektörü hareketlendi. Miraç Emlak Sahibi Hakan Işıkcı, Bozdoğan’daki emlak piyasasının Türkiye geneliyle aynı seviyede olduğunu söyledi.

Aydın Büyükşehir'den yeni yol!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 2016 yılı asfalt kaplama programı dâhilinde Kuyucak İnönü Bulvarı 1,7 uzunluğunda olup kazı çalışmaları devam ediyor.

Aydın Kuşadası'nda konut alanına dönüştürme teklifi reddedildi!

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi, Kuşadası'ndaki bir yeşil alanın konut alanına çevrilmesi teklifini reddetti. Meclis, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ın başkanlığında toplandı.

Aydın Germencik'te asfalt çalışmaları devam ediyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, ilçenin yollarına 40 bin metrekarelik asfalt çalışması yaptıklarını söyledi. Germencik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Aydın Germencik'te asfalt çalışmaları başladı!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın talimatıyla Kurban Bayramı öncesi Germencik ilçe genelinde asfalt hamlesi başlatıldı.

Aydın Bozdoğan'da asfalt çalışmaları sürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, modern yollar ve kaliteli sürüş sağlamak amacıyla Bozdoğan ilçesinin dört bir yanında asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın Bozdoğan'da 4 su kaynağı 3 yıl kiraya verilecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından Aydın'ın Madran Dağı Etekleri'nde bulunan 4 su kaynağı 11 milyon 736 bin 690,05 TL'ye 3 yıl kiraya verilecek.

Aydın'da barajın dolması taşkına neden oldu

Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde kurulu Kemer Barajı'nın dolması sonucu baraj kapakları açılınca Büyük Menderes Nehri'nde taşkına neden oldu. Nazilli-Yenipazar karayolu taşkın nedeniyle ulaşıma kapatıldı. İşte yaşananlar...

Aydın Bozdoğan'da yatırımlar hız kesmiyor!

Bozdoğan, Aydın Büyükşehir'in bu yıl içinde gerçekleştireceği projelerle adeta Bombardıman var. Aydın Büyükşehir Başkanı Çerçioğlu ile birlikte 3. hizmet dönemini icra eden Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın açıklama yaptı.

Aydın Bozdoğanda asfalt çalışmaları sürüyor Haberi

Aydın Bozdoğanda asfalt çalışmaları sürüyor

Bozdoğan ilçesi Kemer Barajı yoluna ait 50 bin metrekare alan üzerine yapımı devam eden yol genişletme ve asfalt kaplama işi iki hafta içerisinde tamamlanacak. Ekipler asfalt serim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar sona erdiğinde, Haydere ,Çamlıbel, Dümen, Akhisar, Sırma, Amasya , Yeşilyenice, Akyaka, Akseki, Kemer , Güvenir,Örencik, Örtülü, Başalan, Tütüncüler, Konaklı, Kızıltepe, Güneykaya, Kazandere, Yakaköy ve Körteke güzergahları tam anlamı ile yenilenmiş olacak. Çalışmalardan son derece memnun olan Bozdoğan ilçesindeki vatandaşlar ise; "İnanıyoruz ki gerçekleştirilen bu yoğun çalışmayla İlçemizde asfalt sorunu kalmayacak. Bu nedenle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandılar.


Yeni...