29 / 04 / 2024

Aydın Buharkentliler otogar inşaatı

Aydın Buharkentliler otogar inşaatı

Buharkent Birlik Kooperatif Başkanı Fatih Yıldırım, Buharkent'e acilen otogar yapılmasını istedi. Birlik Başkanı Yıldırım, otogar yapılması için Büyükşehir’e proje sunduklarını ancak bir cevap alamadıklarını söyledi.

Aydın'a 2,5 milyon TL'lik kültür merkezi geliyor!

İlçenin önemli bir ihtiyacı olan Karacasu Otogarı temel atma töreni Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'a iki müjde verdi...

Aydın Buharkentliler otogar yapılmasını istiyor!

Buharkent Birlik Kooperatif Başkanı Fatih Yıldırım, Buharkent'e acilen otogar yapılmasını istedi. Birlik Başkanı Yıldırım, otogar yapılması için Büyükşehir’e proje sunduklarını ancak bir cevap alamadıklarını söyledi.

Aydın Karacasu Otogarı imara aykırı mı?

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Karacasu’ya yaptıracağı otogar için imara aykırı projeyi uygulamaya başlayınca, olan vatandaşa oldu. Vatandaşın evindeki banyo, mutfak ve tuvaletteki havalandırma pencerelerinin önüne duvar örüldü

Aydın Karacasu Otogarı yenileniyor!

Uzun zamandan beri proje ve ihale aşamasında olan Karacasu otogarı yenileniyor. 7 Eylül'de ihalesi, 5 Ekim'de yer teslimi yapılan 270 metrekare kapalı alana sahip yeni otogarın inşaatı, vurulan ilk kepçe ile başladı.

Aydın'daki eski otogar arazisi kaderine terk edildi!

Aydın'da Şubat 2014'te yeni otogarın faaliyete geçmesi ile yıkılan eski otogar alanı toz toprak altında kaldı.

Aydın Otogarı'nın otoparkı Aybel'e devredildi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Yeni Otobüs Terminali'nde bulunan 113 araçlık otopark alanını 10 yıl süreyle aylık bin lira kirayla kendi şirketi olan Aybel AŞ'ye devretti.

Aydın eski otogar alanı Efeler Belediyesi'ne devredildi!

Aydınlı eski Bakan Nahit Menteşe, mülkiyeti kendilerine ait olan ve belediye hizmet binası yapmak üzere Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan'ın istediği eski otogar alanını Efeler Belediyesi’ne devrettiklerini açıkladı.

Aydın eski otogar yanı alanı ihalesi mahkeme tarafından durduruldu!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne ait İmar AŞ'nin eski otogarın yanında bulunan alanda 30 Mayıs'ta yapacağını ilan ettiği ihalenin yürütmesini Aydın 1. İdare Mahkemesi durdurdu.

Aydın İmar A.Ş.'nin arsa ihalesinde son durum!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İmar AŞ'nin eski otogar alanı ile ilgili ikinci kez ihale kararı alması ve bu ihalede 7.7 milyon liralık artış belirlemesi yeni bir tartışma başlattı.

Aydın'da eski otogar alanına yapılacak iki iş merkezi projesi durduruldu!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun eski otobüs terminali alanlarında yapacağı iki iş merkezi projesi, mahkeme kararıyla durduruldu. İşte mahkeme kararı sonucu alınan bilgiler...

Aydın'daki iş merkezi projelerine mahkemeden durdurma!

Aydın'daki eski otogar alanlarında yapılacak iki iş merkezi projesi, mahkeme kararıyla durduruldu. Şehirlerarası otobüs terminali olarak kullanılan alanda DİM 1, Zafer Meydanı'nda minibüs garajı olan alanda ise DİM 2 projesi hayata geçirilecekti

Aydın Çine Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli atıldı!

Aydın'ın Çine ilçesinde eski otogar alanına yapılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin temeli törenle atıldı. Törende konuşan Özlem Çerçioğlu, temelini attıkları otogarın ekim ayında ilçe halkına hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Aydın Buharkent Meslek Yüksekokulu açılıyor!

AK Parti Aydın milletvekilleri, 13 yıl önce Buharkentliler tarafından yapımına başlanan ve son 5 yıldır YÖK'ten geçemediği için açılamayan Buharkent Meslek Yüksekokulu'nun yeni dönemde öğrenci alacağı müjdesini verdi.

Aydın Buharkentliler otogar inşaatı Haberi

Aydın Buharkentliler otogar inşaatı

Buharkent Birlik Kooperatif Başkanı Fatih Yıldırım, Buharkent'e acilen otogar yapılmasını istedi.


Kooperatif olarak Türkiye’ye örnek çalışmalara imza atan Buharkent Birlik Kooperatif Başkanı Fatih Yıldırım, Aydın- Denizli karayolu üzerindeki, 12 bin nüfuslu ilçenin bir otogarının olmayışının Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ayıbı olduğunu belirterek ilçeye acilen otogar yapılmasını istedi.


Buharkent halkının da en büyük beklentileri arasında yer alan otogar konusunda çok şikayet aldıklarını belirten Birlik Başkanı Yıldırım, otogar yapılması için Büyükşehir’e proje sunduklarını ancak bir cevap alamadıklarını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR’İN AYIBI

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte otogar yapılmasını istedikleri alanı gösteren Buharkent Birlik Kooperatif Başkanı Yıldırım, otogarın, devlet karayolu üzerindeki Buharkent Birliğin yanında bulunan ve Büyükşehir’e ait atıl durumdaki arsaya yapılmasını istediklerini, bu alana ilk etapta parke taşı döşenebileceğini belirtti. Yıldırım, “Büyükşehir Belediyesi'ne her türlü desteği vermeye...