14 / 05 / 2024

aydın büyükşehir satılık arsa

aydın büyükşehir satılık arsa

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Hanelerin yüzde 73'ü kira vermiyor, kiracıların büyük kısmı piyasadan daha düşük kira ödüyor!

Gelir ve Yaşam Koşulları Araştırması 2023 yılı sonuçlarına göre, oturulan konuta sahip olanların oranı 2022'ye göre 0,5 puan azalarak 2023'te yüzde 56,2 oldu. Ekonomist Nejat Özonay, "Hanelerin yüzde 73'ü kira vermiyor, kiracıların büyük kısmı piyasadan daha düşük kira ödüyor" dedi. İşte o paylaşım

Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, X sosyal medya hesabından yaptığ paylaşımda bir hanenin en önemli temel harcamalarının kira, elektrik ve doğalgaz olduğunu açıklayarak şu soruyu sordu. Son 1 yılda hane halkının büyük kesiminin refahı arttı mı, azaldı mı? Vatandaş bakın ne dedi!

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı! 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi 

Dolar kurunun yükselişe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük zam geldi Demir fiyatları resmen fırladı. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 27 Eylül 2023 demir fiyat listesi.

TOKİ 43 ilde satış yapacak! Büyük fırsat kapıda

Ev hayali kuranların büyük fırsat kapısına geldi. TOKİ 43 ilde yüzlerce konut ve iş yerini satışa çıkaracak. Az peşinat ve düşük taksit imkanıyla konut ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin katılım sağlayacağı açık artırmanın detayları netleşti. İşte tüm detaylar...

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

TÜİK verilerine göre vatandaş maaşının büyük bölümünü gıdaya harcadı!

Türkiye genelinde 2022 yılı hane halklarının tüketim amaçlı harcamalarının en büyük bölümü gıda ve alkolsüz içeceklerden oluştu. İkinci sırada konut ve kira, üçüncü sırada ulaştırma masrafları yer aldı.

Memura sevindirici haber…  “Büyükşehir Zammı”  yapılacak!

Son dönemdeki enflasyon artışının büyük şehirlerde yaşam maliyetlerini ciddi ölçüde artırması hükümeti harekete geçirdi.  Memurların rahat bir nefes alması için büyük şehir tazminatı getirilecek.

O ilde 12 adet arsa ile 3 adet iş yeri satılıyor! 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Bu tarihi aman kaçırmayın! 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın ili, Efeler, Çine ve Nazilli ilçelerinde yer alan 12 adet arsa ile 3 adet iş yerini 157 bin 40 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki ihalesi ne zaman? 

Migros'ta damping! Tuvalet kağıdına büyük indirim! Bu fiyatı bir daha göremezsiniz

Tuvalet kağıdında büyük indirim Migros aracılığı ile yapıldı. 24'lü tuvalet kağıdının satış fiyatı dibi gördü. Vatandaşın büyük alaka gösterdiği kampanya için indirime ait merak edilen tüm detaylar.

Semt Güngören'deki 88 konut ile 8 iş yeri satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ev sahibi olmak için hemen bakın! Büyük fırsat!

Güngören Belediyesi Semt Güngören projesindeki, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 88 adet konut ile 8 adet iş yerini satıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İstanbul'da büyük fırsat! 

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şoförlük alanında istihdam sağlıyor. Şartları uyan herkesi ilgilendiren bu fırsat işsizliğin baş gösterdiği günümüzde ilaç gibi gelecek. Şartları araştıran herkes için derlenen bu haberi mutlaka okuyun. İşte o şartlar...

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen dibe çakılıyor! 12 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları bu hafta yüzleri güldürmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün büyük bir indirim daha geldi. Fiyatlar resmen dibe çakılıyor! Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 12 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Altın büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

Canlı altın fiyatları 9 Ocak 2023 günü altın almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın bugün büyük rekora koşuyor! Çeyrek ve gram altın fiyatlarını görenler çıldırdı! Hemen güncel altın fiyatlarına bakın!

aydın büyükşehir satılık arsa Haberi

aydın büyükşehir satılık arsa

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Yatırımcıların radarına giren arsalar Aydın Efeler ve Sultanhisar ilçelerinde yer alıyor. Arsaların alanları 101,48 metrekare ile 952,36 metrekare arasında değişiyor. 

Satış bedellerinin 317 bin 180 TL'den başlayıp 2 milyon 380 bin TL'ye yükseldiği arsalar Cumhuriyet, Kemer, Orta ve Atça mahallelerinde yer alıyor. 

Geçici teminat bedellerinin 9 bin 915 TL ile 71 bin 427 TL arasında değiştiği arsaların satış ihalesi 18 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu ihale Güzelhisar Mahallesi İstiklal Caddesi No: 4 adresinde yer alan  Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasının 6. katındaki Encümen toplantı salonunda, Encümen huzurunda yapılacak.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...
 

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1- Mülkiyeti Büyükşehir...