28 / 07 / 2024

Aydın Çine çevre düzenleme

Aydın Çine çevre düzenleme

Çinelilere 1950 yılından bu yana hizmet veren Şehir Hamamı'nın. mekanı 11 yıldır işleten Hamza Yıldırım'ın 'Zarar ediyorum' gerekçesiyle kapatılmıştı.Şimdi ise o hamamın yerine meydan yapılacak.

Yavuz Aydın'dan kira tepkisi: 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla isteniyor, 17 bin TL asgari ücretli kirayı nasıl ödesin?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, hayat pahalılığını Meclis gündemine taşıdı. Aydın, 3+1 evlere 12 bin TL'den fazla istendiğine, vatandaşların kiraları da ödemekte zorluk çektiğine vurgu yaptı. İşte Aydın'ın o açıklaması...

Aydın'da arsa, arazi ve zeytinlik satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de  yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Aydın projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Karacasu projesi yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ Aydın projesiyle bu ilçeye tam 322 yeni konut geliyor! İhale tarihi resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. İşte Aydın TOKİ projesi ile ilgli detaylar...

TOKİ Aydın 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 228 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesi için merakla beklenen tarih geldi. TOKİ'nin Aydın projesinde toplam 228 konut yer alacak.

TOKİ Aydın projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 228 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesi için yeni tarih açıklandı. İşte TOKİ Aydın projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Aydın 2023 projesi için tarih belli oldu! Tek bir ilçedeki 228 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Yeni konut projelerini hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Aydın projesi için tarih belli oldu! 196 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Aydın projesi için tarih belli oldu. 196 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Aydın projesiyle tam 196 yeni konut geliyor! Dikkat! Tarih belli oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesiyle tam 196 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 228 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'da 228 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projede ayrıca 3 dükkan ve 1 cami de yer alıyor.

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aydın projesiyle o ilçeye 198 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın Efeler projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 198 adet konut yer alacak.

TOKİ Aydın projesi için düğmeye bastı! Tam 79 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Aydın projesi için düğmeye bastı. Projeyle tam 79 yeni konut geliyor.

Aydın Çine çevre düzenleme Haberi

Aydın Çine çevre düzenleme

Çinelilere 1950 yılından bu yana hizmet veren Şehir Hamamı'nın. mekanı 11 yıldır işleten Hamza Yıldırım'ın 'Zarar ediyorum' gerekçesiyle kapatması üzerine açıklama yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Şehir merkezindeki hamamın müsteciri, son dönemde para kazanamadığını ve hamamda restorasyon yapılması gerektiğini bizlere aktarmıştı. Hamam binasının yarısı yıllar önce imar plan tadilatı yapılarak yolun genişlemesine ayrılmış. 0 yüzden kiracımız, ne kadar talep ederse etsin, biz hamamın yıkılıp yeniden yapılması için ruhsat alamazdık. 


Hamam yerine oraya küçük bir meydan yapmayı ve tuvaletleri yenilemeyi düşünüyoruz. Yeni hamamı ise Çine Fatma Öz Anaokulu'nun hemen yanına inşa edilen Çine Madranspor Tesisi içerisine yapıyoruz. Çok güzel, kullanışlı bir hamam yapacağız. Saunası da olacak. Biz kiracımıza bunu ifade ettik, 'iki ay sabret' dedik ama o 'Yapamayacağım, zarar...