10 / 10 / 2024

TOKİ Aydın Bozdoğan kura sonuçları isim isim tam liste 10 Ekim 2024!

TOKİ Aydın Bozdoğan kura sonuçları isim isim tam liste 10 Ekim 2024!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Aydın Bozdoğan projesinin kuraları çekildi. İşte TOKİ Aydın Bozdoğan kura sonuçları 10 Ekim 2024…




Dar gelirli vatandaşları düşük taksitlerle ve düşük peşinatlarla konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Aydın Bozdoğan projesinin kuraları çekildi.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı 16 daireli  TOKİ  Aydın Bozdoğan projesi için 1.844 hak sahibi başvuru yaptı.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Aydın Bozdoğan projesinin kura sonuçları nereden öğrenilir? TOKİ Aydın Bozdoğan projesinin kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte projeye başvuru yapanlar tarafından merak edilen ve araştırılan TOKİ Aydın Bozdoğan kura sonuçları 10 Ekim 2024…

TOKİ Aydın Bozdoğan kura sonuçları isim isim tam liste 10 Ekim 2024!

2 ODA 1 SALON VE 3 ODA 1 SALON KONUTLAR

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Aydın Bozdoğan TOKİ toplu konut projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipindeki konutların hak sahipliği konut belirleme işlemi Noter huzurunda yapıldı

TOKİ’nin Aydın Bozdoğan projesindeki 12 adet 2 oda 1 salon daire için 656 başvuru arasında başlayan kura çekilişi 4 adet 3 oda 1 salon daire için 1188 başvuru arasından yapıldı.

TOKİ Aydın Bozdoğan kura sonuçları isim isim tam liste 10 Ekim 2024!

TOKİ AYDIN BOZDOĞAN KURA SONUCU 10 EKİM 2024

Aydın Bozdoğan TOKİ projesinin konut belirleme kura çekilişi sonuçları isim listesi TOKİ’nin YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlandı.

Pek çok kişi tarafından merak edilen TOKİ Aydın Bozdoğan kura sonuçları isim listesi TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebiliyor. 

TOKİ Aydın Bozdoğan kura sonuçları 10 Ekim 2024 için tıklayın

2 PROJE İÇİN TESLİM MÜJDESİ GELDİ

Yeni konut üretimlerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın iki projesi için de teslim müjdesi vermişti.  Erzurum Yakutiye projesindeki konutlar için 1 Ekim’de başlayan teslimler dün sona ererken,  Balıkesir Bigadiç Çavuş Mahallesi'nde yer alan konutlar için 30 Eylül tarihinde başlayan teslimlerin 16 Ekim 2024 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.

 

Hurda deyip geçmeyin fiyatları dudak uçuklatıyor! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu!

Ev sahiplerinden Bakanlıklara, TBMM'ye dilekçe gidiyor: Borçlar Kanunu kira hükümleri değişmeli! EVSİAD duyurdu!

Belediyeler iki şehirdeki 33 arsayı satışa çıkardı! 262 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla!


Geri Dön