21 / 05 / 2024

Aydın Çocuk Evi açılış

Aydın Çocuk Evi açılış

Karabağlar Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü ve ilçedeki öğrencilerin ücretsiz, kaliteli eğitim alması amacıyla kurduğu Karabağlar Eğitim Merkezi'nin(KARBEM) yeni şubesini Aydın Mahallesi'nde açacak, merkez 4 derslikten oluşacak

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Kayseri Engelsiz Çocuk Evi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Mimarsinan Parkı içerisinde hayata geçirilen Engelsiz Çocuk Evi’nin tamamlanmak üzere olduğunu ve en kısa sürede hizmete açılacağını müjdeledi.

Aydın Aile Sağlığı Merkezi teslim töreni düzenlendi!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde hayırsever işadamı Haşmet Akkuş, Ege mahallesinde babası ve kardeşi adına yaptırdığı aile sağlığı merkezi, cami, taziye evi ve kuran kursundan oluşan kompleksin teslimi için tören düzenlendi. 

Mehmet Aydın Uruguay’daki yeni evi ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın sahibi olarak Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Mehmet Aydın’ın Uruguay’da yaşadığı ev ortaya çıktı...

Aydın Germencik'te cem evi yapımında son durum!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yapacakları projelere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun engel olmaya çalıştığını söyledi.

Şehit Ercan Aydın'ın ailesinin evi yıkılıyor!

Muğla Milas'ta evi yanan Milaslı şehit Ercan Aydın'ın ailesi, çatısı akan evlerinin yıkım kararıyla şok yaşadı.

Adana Çukurova'ya Kadın Sohbet evi inşa edildi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye'de bir ilk olan 'Kadın Sohbet Evi'nin tamamlandığını belirtti. Çetin, Hasan Balıkçı Parkı ile Can Çocuk Parkı'nın yenilenme çalışmalarının da son aşamaya geldiği söyledi.

Aydın Karacasu Kültür Evi restore edildi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından restore edilerek Kültür Evi olarak değerlendirilmesi kararlaştırılan Sarayaltı Caddesindeki tarihi binada yapılacaklar ve kurulması planlanan kooperatif konusunda bir toplantı gerçekleştirildi.

Aydın Çocuk Evi ve Aydın Semt Merkezi hizmete açılıyor!

Karabağlar Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü ve ilçedeki öğrencilerin ücretsiz, kaliteli eğitim alması amacıyla kurduğu Karabağlar Eğitim Merkezi'nin(KARBEM) yeni şubesini Aydın Mahallesi'nde açacak, merkez 4 derslikten oluşacak

Aydın Kızılcabölük'ün imar sorunu gençleri mağdur etti!

Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Kızılcabölük Mahallesi’nde ortaya çıkan imar sorunu gençleri mağdur etti. Evi olmayana kız verilmeyen mahallede, evlerine tapu alamayan gençler evlenemiyor.

Aydın Seramik İnşaat Kuşadası'nda 37 villa inşa edecek!

Aydın Seramik İnşaat ortaklarından Abdullah Helvacı, Kuşadası'nda 37 tane 2+ 1 villayı inşa edecek olan Aydın Seramik, site içerisindeki havuz ve çocuk oyun parkıyla müşterilerine rahat ve huzurlu bir ortam sunmayı hedefliyor.

Aydın Aksoy Konakları satış ofisi!

Aydın Aksoy Konakları projesi içerisinde fitness salonu, sauna, 4 adet yüzme havuzu, cafe, restoran, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, barbekü alanı, yürüyüş alanları, açık otopark yer alıyor. Aydın Aksoy Konakları satış ofisi adresi haberimizde yer a

Aydın Çocuk Evi açılış Haberi

Aydın Çocuk Evi açılış


Karabağlar Belediyesi bünyesinde kurulan ve ilçede ikamet eden dar gelirli ailelerin çocuklarına hizmet veren Karabağlar Eğitim Merkezi'nin (KARBEM) yeni şubesi Aydın Mahallesi'nde açılacak. 4 derslikten oluşacak olan eğitim merkezi bölgede ikamet eden vatandaşların çocuklarına hizmet verecek. Mahallede bulunan ve daha önce Park Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı bina, belediye tarafından eğitim yuvasına dönüştürecek ve KARBEM'in yeni şubesi olarak faaliyet gösterecek. 2012-2013 eğitim öğretim yılından itibaren hizmet veren KARBEM, açılacak olan şubesiyle ilçede daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedeflerken, açılış 20 Kasım Cuma günü saat 15.00'da gerçekleştirilecek. Öte yandan, Karabağlar Belediyesi Aydın Çocuk Evi ve Aydın Semt Merkezi açılışını da aynı gün gerçekleştirerek sosyal projelerine yenilerini ekleyecek.


Yeni...