04 / 05 / 2024

Aydın Didim imar planı değişikliği

Aydın Didim imar planı değişikliği

TTA Gayrimenkul A.Ş'ye ait Aydın İli, Didim İlçesi, Didim Mahallesi'ndeki parselin imar planı değişikiği onaylandı..

Didim'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Didim Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Didim ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Aydın Didim'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Didim'de 8 taksitle satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar hemen bakın!

Didim Milli Emlak Müdürlüğü Aydın Didim Çamlık Mahallesi'nde bir adet gayrimenkulün satış ihalesini duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Aydın Karacasu'ya TOKİ'den 300 yeni konut müjdesi

TOKİ'nin Aydın'ın Karacasu ilçesine yapmayı planladığı 300 konutluk proje için hazırlanan imar planları tamamladı.

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Aydın Manastır'daki 70 hektarlık alan yapılaşmaya mı açıldı! 

Aydın’ın turistik ilçelerinden Didim’in, Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan, yapılaşmaya açılıyor. Söz konusu karara Didim Sivil Gelişim Platformu tarafından tepki geldi. 

Aydın Karacasu’da imar planı düzenlemesi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından 5 mahallede başlatılan imar planı düzenlemesi ve halihazır harita çalışmaları başladı. Belediyenin twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı...

Yatırımcı için 'imar planı' fırsatı!

İstanbul Arnavutköy, Esenyurt; İzmir Salhane; Ankara Gölbaşı ve Mamak; Aydın Didim; Muğla Bodrum Gökçebel ile Eskişehir Odunpazarı’nda mülkiyeti Hazine’ye ait arsalarda yapılan imar planı değişiklikleri onaylanarak yatırımcılar için cazip hale getirildi.

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Didim'de mahkeme kararını beklemeden yıkılan bahçe duvarı isyan ettirdi!

Aydın Didim'de iki ayrı inşaat ruhsatının iptal edilmesiyle açtığı tazminat davasında, belediyeyi 1 milyon 468 bin lira tazminata mahkum eden inşaat firmasının sahibi Ahmet Orak ile belediye arasında yaşanan anlaşmazlık yaşandı.

Aydın Karacasu'da imar planları değişiyor!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafında 18 yılın ardından ilk kez imar planı değişikliğine gidiliyor. 18 yıldır değişmeyen imar planları detaylı  bir şekilde değiştirilecek.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı mecliste görüşüldü!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı ikinci oturumunda inşaatı devam eden kültür merkezinin imar planı görüşüldü.

Aydın Didim imar planı değişikliği Haberi

Aydın Didim imar planı değişikliği

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Sümer Holding ile birleştirilerek tüzel kişiliği sona erdirilen TTA Gayrimenkul A.Ş'ye ait Aydın İli, Didim İlçesi, Didim Mahallesi 2074 ada 12 ve 13 parsellere "Otel Alanı (E:0.50 Yençok: Serbest) ve Yol" kullanım kararlarının getirilmesine ilişkin Kurulun 24.05.2017 tarihli ve 2017/41 sayılı Kararı ile onaylanan 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğine askı sürecinde yapılan itirazların değerlendirilmesi sonucunda; 2074 ada 13 parselin sahil şeridinde kalan kısmının günübirlik tesis alanı olması ve kat yüksekliğinin azaltılmasına yönelik itirazların kabul edilmesine, diğer itirazların reddedilmesine karar verildi.

Bu itirazlar sonucunda "Otel Alanı: (E:0.50, Yençok: 5 Kat), Günübirlik Tesis Alanı (E:0.20, Yençok: 4.50m) ve Yol" kullanım kararlarının getirilmesine yönelik 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve...