16 / 05 / 2024

aydın diş hastanesi projesi

aydın diş hastanesi projesi

Efeler'de 15 yıl önce Yimpaş Holding'in AVM ve otel olarak planlayıp inşaatını tamamlayamadığı Yimpaş binası, Sağlık Bakanlığı'nca yapılan düzenlemeyle 50 ünitelik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

İzmir Buca'ya hükümet konağı ve diş hastanesi müjdesi!

Buca’da yapımı sürdürülen kamu yatırımları inceleyen AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, “Hükümet Konağı, Diş Hastanesi Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Birimi, 112 Acil Müdahale Merkezi ve Sağlık Kampüsü’yle Buca farklı bir görünüme bürünecek” şeklinde konuştu.

Aydın'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Aydın İli, Söke İlçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan diş hastanesi binası ve arsası vasfındaki gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Aydın Şehir Hastanesi'nin Temmuz'da temeli atılacak!

AK Parti MKYK üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın’a yapılacak şehir hastanesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek; “Temmuz ayında temelini atarız” dedi.

İnegöl Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor!

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüştürülecek.

Aydın'a dev projeler yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Aydınlıların merakla beklediği Şehir Hastanesi ve Aydın-Denizli Otoyolu yatırımlarının Yüksek Planlama Kurulu tarafından kısa süre içerisinde açıklanacağını söyledi.

Aydın Şehir Hastanesi özelleştirilmeyecek!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kamu-özel ortaklığıyla yapılacak olan Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili özelleştirme iddialarını yalanladı. Koçak, ''Otel, beş yıldızlı otel konforunda yapılacak'' dedi.

Aydın Sultanhisar Entegre Hastanesi'nin ihalesi 25 Ocak'ta!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, proje maliyeti yaklaşık 7 milyon lira olan 10 yataklı Sultanhisar Entegre Hastanesi’nin ihalesinin 25 Ocak’ta yapılacağını müjdeledi.

Aydın Söke Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Aydın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Selma Özcan içinde bulunduğumuz haftanın Diş Hekimleri Haftası olması nedeniyle dün Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ziyaret etti. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Türkiye'nin önde gelen sağlık merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Aydın'ın mega projeleri hızlanıyor!

ADÜ’nün ek binasının temelini atan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temelini atma, hızlı tren ve şehir hastanesi yatırımlarının sözünü verdi.

Aydın Şehir Hastanesi iki yıl içerisinde tamam!

Yeni Asır aracılığıyla Aydınlılara müjde veren Vali Ömer Faruk Koçak, Aydın Şehir Hastanesi'nin iki yıl içerisinde bitirileceğini söyledi.

Aydın'a 800 yataklı şehir hastanesi geliyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, kente yapılacak olan 800 yataklı şehir hastanesi için hazırlıkların tamamlandığını ve ihalenin Mart 2017'ye kadar yapılacağını müjdeledi.

Hospitadent Diş Hastanesi Hollanda'da açıldı!

İstanbul’da yedi, Kayseri ve Frankfurt’ta da birer şubesi olan Hospitadent Diş Hastanesi, yurt dışı yatırım projelerine Almanya’dan sonra Hollanda’yı da ekleyerek şube sayısını 10’a çıkardı.

aydın diş hastanesi projesi Haberi

aydın diş hastanesi projesi


Aydın'da yıllardır atıl kalan Yimpaş binası, Sağlık Bakanlığı'nca yapılan düzenlemeyle 50 ünitelik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek. Efeler'de 15 yıl önce Yimpaş Holding'in AVM ve otel olarak planlayıp inşaatını tamamlayamadığı Aydın-İzmir karayolu üzerindeki bina, bakımsızlıktan tinerci yuvası haline gelmişti. Firmanın maliyeye olan borçları karşılığında iki yıl önce Milli Emlak Müdürlüğü'ne devredilen binanın sağlık kompleksine dönüştürülmesi için AK Parti Aydın Milletvekillerinin girişimleri sonuç vermiş, bina Sağlık Bakanlığı'na devredilmişti. Yeni sağlık tesisi için müjdeyi veren AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "Aydın'ın en önemli sorunlarından biri Kemer Mahallesi'nde mevcut diş hastanesinin ihtiyaçlara cevap verememesiydi. Bakanlığa geçen Yimpaş binası 50 ünitelik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak düzenlenecek. Yeni diş hastanesinin inşaatına yakında başlanacak" dedi. 



Yeni...