10 / 05 / 2024

Aydın Ekşi İnşaat

Aydın Ekşi İnşaat

Aydın Ekşi İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak amacı ile kuruldu.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Buharkent Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Aydın Germencik'te 2. kattan düşen inşaat işçisi yaralandı!

Aydın Germencik'te çalıştığı inşaatta 2. kattan zemine düşen işçi yaralandı.

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Aydın Efeler'de sağlıklı kentleşme için imzalar atıldı!

Efeler Belediyesi ile Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Aydın Şubesi sağlıklı kentleşme için protokol imzaladı.

Aydın'da 8. kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Aydın merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kampüsünde yer alan yurt inşaatında çalışan Doğan Mıhçı iskeleden düşerek yaşamını yitirdi.

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

Süleyman Ekşi, seçim sonuçlarını değerlendirdi!

Süleyman Ekşi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini değerlendirdi.

Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girdi!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girip yatırım yaptığı öğrenildi.

Arslan Ekşi İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Ekşi İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Ekşi tarafından kuruldu. 

Aydın Ekşi İnşaat Haberi

Aydın Ekşi İnşaat

Aydın Ekşi İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu. Aydın Ekşi İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aydın Ekşi İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Mimarsinan Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi, Serhat Sokak, Meysan İşmerkezi,...