18 / 05 / 2024

aydın germencik belediyesi tarla ihalesi

aydın germencik belediyesi tarla ihalesi

Germencik Belediyesi, Karaağaçlı Mahallesi'ndeki tarlasını ihale usulü ile satıyor. İhale 10 Ocak'ta gerçekleşecek..

Nazilli Belediyesi, Aydın'da iş yeri satacak!

Aydın İli Nazilli Belediye Başkanlığı, Aydın Nazilli'de yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanın satış ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! 8 adet uygun fiyatlı arsa satışa çıktı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler ve Sultanhisar'da yer alan 8 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Aydın İncirlliova'da tapu işlemleri kolaylaşıyor!

Aydın'a bağlı İncirliova Belediyesi ve İncirliova Tapu Müdürlüğü ortaklığı ile hayata geçirilen uygulamada vatandaşlar emlak beyan değeri ile ilgili işlemlerini online ortama aktarabilecek. 

Aydın Germencik'te 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Germencik İcra Dairesi, Aydın ili, Germencik ilçesi, Hıdırbeyli Mahallesi'nde bulunan fabrikayı ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 12 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Aydın Efeler'de bir metruk bina yıkıldı! 

Aydın Efeler Belediyesi, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan 3. Derece Arkeolojik Sit Alanı içindeki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Aydın için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili, Germencik ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın Germencik'te 2. kattan düşen inşaat işçisi yaralandı!

Aydın Germencik'te çalıştığı inşaatta 2. kattan zemine düşen işçi yaralandı.

Aydın Karacasu’da imar planı düzenlemesi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından 5 mahallede başlatılan imar planı düzenlemesi ve halihazır harita çalışmaları başladı. Belediyenin twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı...

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden kira indirimi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerinde olan iş yerlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Aydın Efeler'de binaların 4’te 3’ü dayanıksız!

Aydın'da Efeler Belediyesi, olası bir deprem için çalışmalara başladı. Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, "Efeler ilçesindeki binaların 4’te 3’ü deprem yönetmeliğinden önce yapılmış binalar. Bu binaların dayanıklılığıyla ilgili sorunlarımız var" dedi.

aydın germencik belediyesi tarla ihalesi Haberi

aydın germencik belediyesi tarla ihalesi

Aydın Germencik Belediye Başkanlığı tarafından Karaağaçlı Mahallesi'nde yer alan tarla ihale usulü ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 3 milyon 200 bin TL olarak belirlenen tarla için ihale 10 Ocak 2018 tarihinde yapılacak.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Germencik Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Germencik Belediye Başkanlığı’na ait, aşağıda bilgileri bulunan 1 (bir) adet taşınmaz, ihale şartnamesindeki hükümlere uygun olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36’ncı maddesi hükümleri uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile 10/01/2018 tarihinde saat 14:42’de Germencik Belediye Başkanlığı Konferans Salonunda toplanacak Belediye Encümeni huzurunda satılacaktır.

Taşınmazın ihalesine teklif verecekler; ihale zarflarını, ilanda ve şartnamede belirtilen belgeler ile birlikte satış şartnamesinde belirtilen maddelere uygun olacak şekilde hazırlayarak, Germencik Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne 10/01/2018 günü saat:14:00’e kadar, sıra numaralı alındı belgesi karşılığında teslim edeceklerdir. Teklifler...