17 / 07 / 2024

Aydın haritalandırma

Aydın haritalandırma

Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Kemal Kocabaş, Birleşmiş Milletler kararı ile uluslararası toprak yılı ilan edilmesiyle ilgili bir değerlendirmede bulundu.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

Aydın'da arazi toplulaştırma kararı!

Aydın'da bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

Aydın için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili, Germencik ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun temeli atıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törende konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni otoyolla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın-Denizli Otoyolu seyahat süresini 1 saat 15 dakikaya düşürecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Aydın-Denizli Otoyolu'nun tamamlanmasıyla güzergahtaki seyahat süresi 2 saat 15 dakikadan 1 saat 15 dakikaya düşecek. Yıllık toplam 614 milyon lira tasarruf edilecek." dedi.

Aydın-Denizli Otoyolu için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ve Denizli'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın-Denizli otoyolunun 2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Aydın-Denizli otoyoluyla ilgili olarak, “En kısa zamanda ihale sürecini tamamlayıp bitirdikten sonra inşallah bütün hedefimiz 2 yıl bitmeden bu yolu hizmete açmaktır.” diye konuştu.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun ihalesi 11 Haziran'da!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya'nın arasındaki mesafeyi kısaltacak 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının ihalesinin 11 Haziran tarihinde gerçekleşeceğini söyledi.

Aydın Söke için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili Söke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın-Denizli Otoyol ihalesine onay!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İzmir-Aydın Otoyolu'nun devamında yer alan ve İzmir'den Antalya'ya kadar kesintisiz ulaşımı sağlayacak otoyolun ikinci etabını oluşturan Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi sonucunun onaylandığını bildirdi...

Aydın'da acele kamulaştırma yapılacak!

Aydın İlinde Tesis Edilecek Bafa Rüzgar Enerji Santralinin Yapımı kapsamında bazı taşınmazlarda acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Aydın haritalandırma Haberi

Aydın haritalandırma

Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Kemal Kocabaş, Birleşmiş Milletler kararı ile uluslararası toprak yılı ilan edilmesiyle ilgili bir değerlendirmede bulundu.

Kocabaş, yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz yıl Birleşmiş Milletler Dünya Aile Çiftçiliği yılı ilan ederek, Aile çiftçiliğinin önemine dikkat çekmişti. Dünyada olduğu gibi Ülkemiz topraklarının durumu iç açıcı değil. Türkiye’deki toplam sulu tarım alanlarının yaklaşık 4.2 milyon hektar alanda aşırı sulamadan ötürü tuzlanma oluşuyor. Toprakta diğer bir sorunda erozyon. Her yıl 5.6 milyon hektar toprağımız erozyondan etkileniyor. Topraklarımızın en önemli sorunundan biride tarımsal arazilerin amaç dışı kullanımı ve verimli tarım toprakların yerleşim alanlarına açılması. Yine sanayi tesislerinin verimli topraklar üzerine kurulmasına izin verilmesinin büyük toprak kayıplarına neden olduğunu belirtmek isterim. Uzun yıllar boyunca milyonlarca dekar birinci ve ikinci sınıf arazi...