29 / 04 / 2024

aydın holding

aydın holding

Aydın Holding, TGM Trend Gayrimenkul adıyla yeni bir emlak zinciri kurdu. Franchise sisteminin tecrübeli ismi Hakan Erilkun’u Genel Müdür olarak transfer eden TGM Trend Gayrimenkul, basınla ilk buluşmasını gerçekleştirdi.

TGM Trend Gayrimenkul ile yeni bir emlak zinciri geliyor!

Aydın Holding, TGM Trend Gayrimenkul adıyla yeni bir emlak zinciri kuruyor. Yeni emlak zincirinin tanıtılacağı toplantı 16 Mayıs 2017 Salı günü yapılacak.

Turgut Aydın Holding yıl sonuna kadar 100 Eve mağazası açacak!

A101, English Home gibi perakende markalarını bünyesinde bulunduran Turgut Aydın Holding, kısa bir süre önce "Eve" markasıyla kişisel bakım ve kozmetik sektörüne girdi. Bu yılın sonuna kadar 100 Eve mağazası açılacak.

Ali Aydın Pandır, Tekfen Holding'ten ayrıldı!

Ali Aydın Pandır, 16 Mart 2022 tarihinden bugüne Tekfen Holding Grup Şirketler Başkanı olarak görev yapıyordu. Ali Aydın Pandır, 31 Aralık 2022 tarihi itibarıyla Tekfen Holding'teki bu görevinden ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Net Holding'in acı günü! İhsan Aydın vefat etti!

Net Holding'in eski yöneticilerinden olan İhsan Aydın hayatını kaybetti. Net Holding taziye ilanı yayınladı.

Kipaş'ın Aydın'daki fabrikası 500 milyon dolara inşa ediliyor!

Aydın'daki kağıt fabrikasının yapımı devam ediyor. Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Söke Ziraat Odası'nda basın toplantısı düzenledi.

Aydın Doğan Londra'dan 46 milyon sterline bina aldı!

Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan 46 milyon Sterlin'e Londra'da bina aldı.

Turgut Aydın Holding, Beylerbeyi'nde konağa taşınıyor!

Turgut Aydın Holding'in yönetim merkezi Beylerbeyi'nde konak şeklinde yapılan ve yapımı tamamlanmak üzere olan yeni binasına taşınacak..

Sümeyye Aydın kimdir?

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak atanan Sümeyye Aydın kimdir? Sümeyye Aydın bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Sümeyye Aydın, Başaran Yatırım Holding Satış Müdürü oldu!

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak Sümeyye Aydın atandı.

Aydın'a ikinci diş hastanesi geliyor!

Efeler'de 15 yıl önce Yimpaş Holding'in AVM ve otel olarak planlayıp inşaatını tamamlayamadığı Yimpaş binası, Sağlık Bakanlığı'nca yapılan düzenlemeyle 50 ünitelik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek.

Turgut Aydın Holding yıl sonuna kadar 100 Eve mağazası açacak!

A101, English Home gibi perakende markalarını bünyesinde bulunduran Turgut Aydın Holding, kısa bir süre önce "Eve" markasıyla kişisel bakım ve kozmetik sektörüne girdi. Bu yılın sonuna kadar 100 Eve mağazası açılacak.

Aydın Germencik’teki Efeler JES’in 3. ünitesi tamamlandı!

GÜRİŞ Holding, Aydın’a bağlı Germencik’teki Efeler Jeotermal Enerji Santrali’nin (JES) üçüncü ünitesini tamamlayarak, Türkiye’nin lider, Avrupa’nın ikinci büyük jeotermal enerji üreticisi oluyor.

Aydın Ildız Atlantis Yatırım'a olan borcunu erken ödedi!

Atlantis Yatırım Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Aydın Ildız'ın Atlantis Yatırım Holding A.Ş'ye olan 1.568.500-TL tutarındaki senet borcunun erken ödendiğini yayınladı.

Zorlu Gayrimenkul'ün acı günü: Fevzi Aydın vefat etti!

Zorlu Gayrimenkul yöneticilerinden Yalçın Aydın'ın babası Fevzi Aydın vefat etti. Aydın'ın vefat için Zorlu Holding-Zorlu Gayrimenkul taziye ilanı yayınlattı..

Turgut Aydın kimdir?

A101 indirim marketleri, Memorial Sağlık Grubu, English Home mağaza zinciri, Aydın Örme, Aydın Shipping, Aydın Gayrımenkul şirketleri gibi firmaları bünyesinde barındıran Turgut Aydın Holding'in kurucusu Turgut Aydın kimdir?

aydın holding Haberi

aydın holding

TGM Trend Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Aydın’ın da katıldığı toplantıda Türkiye’de gayrimenkul sektörünün yalnızca alım-satım ve kiralamada aracılık hizmeti sunmakla yetindiğini belirterek ‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ konseptiyle hizmet veren ilk ve tek franchise zinciri olduklarını söyledi. 


Ticari Alan Açığı Var

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun da geçtiğimiz yıl Türkiye’de 1.289.000 adet konut satıldığını 2017 sonunda ise bu rakamın 1.450.000 olacağını vurgulayarak buradaki ticari gayrimenkullere dikkat çekiyor” 2016 İtibarıyla Aktif Kiralanabilir Ticari Alan 11.184.000 metrekare, inşası devam eden ticari alan 2.746.000 metrekare, 2019 yılında elde edilecek toplam ticari alan ise 13.930.000 metrekare büyüklüğünde. İstanbul’da lojistik depolamada alan açığı olduğundan 2019’da elde edilecek bu ticari alanlar bile yetmeyebilir. Çünkü İstanbul içindeki sanayi tesislerinin Gebze, Çorlu, Kapaklı, Kurtköy ve Çerkezköy gibi yerlere...