02 / 05 / 2024

Aydın İncirliova yapım ihalesi

Aydın İncirliova yapım ihalesi

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için ihale yapılacak..

Aydın'da 535 bin TL'den başlayan fiyatlarla iki gayrimenkul satılıyor! 

Aydın Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Aydın Efeler'deki 21 zeytin ağacını havi bağ ve incir bahçesi   satıyor. Peki ihale ne zaman? İşte ayrıntılar...

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi kuruldu!

Nevera İnşaat Yapı Müteahhitlik Anonim Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Şinavi tarafından kuruldu.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar! 

Şu ana kadar depremde yıkılanlar dahil, ağır hasırlı olan ve yıkılması gereken toplam konut sayısı 384 bine ulaştı. Depremlerden etkilenen illerde konut ve altyapının yeniden yapım maliyeti 45 milyar dolar olarak tahmin ediliyor. İşte ayrıntılar...

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasay İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Özbey tarafından kuruldu.

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adil Altaş tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın İncirliova projesi belli oldu! 608 bin TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Aydın İncirliova 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın İncirliova’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın İncirliova’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın İncirliova sosyal konut projesi...

Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart'ta açıklanacak!

Ülke ve bölge olarak İçinde yer aldığımız ekonomik şartların, çimento ve inşaat sektörlerine etkisinin ele alındığı Çimento ve Hazır Beton Fiyatlarının Konut Yapım Maliyetine Etkisi raporu 11 Mart tarihinde açıklanacak.

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Balat Dış Ticaret İnşaat Yapım İşleri Ve Madencilik Anonim Şirketi Kağıthane'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem İnce tarafından kuruldu.

İnşaat yapım sözleşmesi örneği 2021!

İnşaat yapım sözleşmesi, yapı sahibi ile yapı müteahhidi arasında imzalanıyor. Peki inşaat yapım sözleşmesi nasıl hazırlanıyor? İşte inşaat yapım sözleşmesi örneği 2021...

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Artcon İnşaat Yapı Mühendislik Ve Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artcon İnşaat Yapı Mühendislik Ve Mimarlık Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Aydın İncirliova yapım ihalesi Haberi

Aydın İncirliova yapım ihalesi

İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 3 bin 147 metrekare gayrimenkul üzerine belediye meclisi kararı gereğince 2 adet meydan kafeterya belediyeye ait olmak üzere 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanlar yükleniciye ait olmak üzere, inşaat yapım karşılığı 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların 25 yıl süreli kullanma karşılığında, 2 adet meydan kafeterya, 192 araçlık tek katlı yer altı otoparkı, zemin katta dükkanların yapımı için 25 yıl üzerinden intifa eksiltme usulü esasına göre yapılacak.

İşin ihalesi 4 Nisan 2018 Çarşamba günü, saat 11:00'da İncirliova belediyesi 1. Katta bulunan belediye meclis salonunda toplanacak olan belediye encümeni huzurunda yapılacak.

İNŞAAT YAPIM KARŞILIĞI, 192 ARAÇLIK TEK KATLI YER ALTI OTOPARKI, MEYDAN KAFETERYA VE ZEMİN KATTA DÜKKÂNLAR İNTİFA EKSİLTME USULÜ...