30 / 04 / 2024

aydın inşaat yeşilkoru evleri

aydın inşaat yeşilkoru evleri

Aydın İnşaat'ın Yenidoğan'da inşa ettiği Yeşilkoru Evleri kampanya dönemini başlattı. Projede yer alan 96 dairenin her biri 141 metrekare büyüklüğünde ve fiyatlar 130 bin YTL'den başlıyor.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Hasömer Aydın İnşaat Ve Emlak Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Özömer Aydın İnşaat ve Taahhüt Emlak Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Barış Aydın: İnşaat sektörünün önü açılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili ve Çevre Komisyonu Üyesi Barış Aydın inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Çorum 112 Acil Çağrı Merkezi binasının inşaatı tamamlandı!

2016 yılında yapımına başlanan 112 Acil Çağrı Merkezi’nin binasının inşaatı tamamlandı. 7 milyon TL'ye mal olan bina hizmete girdi.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın inşaatında sona gelindi!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımı hızla devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nın inşaatında incelemelerde bulundu.

Erd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Aydın tarafından kuruldu. 

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Aydın İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ekber Aydın ve Mete Aydın ortaklığında kuruldu. 

aydın inşaat yeşilkoru evleri Haberi

aydın inşaat yeşilkoru evleri

İşadamlarına toplantı salonu Aydın İnşaat tarafından Yenidoğan'da yapılan Yeşilkoru Evleri, 15 Nisan 2008'de sahipleriyle buluşacak. Beş bin metrekare alan üzerine kurulan ve üç ayrı bloktan oluşan projede 141 metrekarelik tek tip daire bulunuyor. 96 dairenin yer aldığı projede 170 bin ile 190 bin YTL olan fiyatlar, kampanya dolayısıyla 130 bin ile 165 bin YTL arasında değişiyor.

24 saat güvenlik sistemi

Yeşil alanları, çocuk yüzme havuzu ve parkı, yürüyüş parkuru, tenis ve basketbol sahaları ile jimnastik salonunun bulunduğu Yeşilkoru Evleri'nde, kapalı ve açık otoparklar da yer alıyor. İş adamları düşünülerek toplantı salonlarının yapıldığı projede, 24 saat güvenlik sağlanacak. 11 ay önce başlayan ve yüzde 80'i tamamlanan...