18 / 05 / 2024

Aydın işyeri

Aydın işyeri

Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2015 yılı 4. Olağan Toplantısı. Vali Yardımcısı Kadir Sertel Otçu başkanlığında gerçekleşti. Aydın Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Rahmi Terzi ise toplantıda açıklama yaptı.

Aydın için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31462 Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili, Germencik ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ahmet Ercan'dan Aydın için uyarı: Aydın’da yıkıcı deprem şaşırtmaz!

Sisam adasında yaşanan ve İzmir'de büyük yıkıma sebep olan 6.9 büyüklüğündeki depremin ardından tüm Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dikkatleri Aydın'ın Efeler, Nazilli ile Kuşadası ilçelerine dikkat çekti. Ercan, “Bu üç yerden birinde yıkıcı bir deprem olması şaşırtıcı olmaz”

Koronavirüs sürecinde kadınların iş yeri sahipliği arttı!

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz, "İstanbul’da esnaf sayısı içinde yüzde 17 olan kadın esnaf oranı, son 6 ayda yüzde 19’a yükseldi. İstanbul'da kadın iş yeri sahibi sayısı 5 bin 418 artarak 42 bin 538'e yükseldi" diye konuştu.

İki ayda 16 bine yakın iş yeri kapısına kilit vurdu!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, 1 Mart-30 Nisan 2020 tarihlerinde 16 bine yakın iş yerinin kapandığını açıkladı.

İş yeri kiralarının ödenmemesi mücbir sebep mi?

Yeni tip koronavirüs salgını dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına aldı. Koronavirüs salgını sebebiyle kapatılan, faaliyetleri durdurulan iş yerlerinin kiralarını ödememesi mücbir sebep sayılıyor mu? İşte koronavirüs salgınının iş yeri kira sözleşmelerine etkisi...

Koronavirüsün iş yeri kiralarına etkisi!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Avukat Figen Şimşek, "Koronavirüsün iş yeri kiralarına etkisi" konusunu kaleme aldı. İşte Koronavirüsün iş yeri kiralarına etkisi...

Koronavirüsün iş yeri kira sözleşmelerine etkisi!

Av. Begüm Gürel ve Stj. Av. Mücahit Tayfun Mandıra, koronavirüsün iş yeri kira sözleşmelerine etkisini kaleme aldılar…

Metin Hara'nın iş yeri mühürlendi!

Bir dönem Adriana Lima ile aşk yaşayan Metin Hara'nın diploması olmadığı halde kendini doktor olarak lanse ettiği nedeniyle iş yeri mühürlendi ve hapis istemiyle dava açıldı. 

Aydın'da yol çalışmaları tam gaz!

Önceki dönemde yollarda 3 bin 500 kilometreden fazla bakım, onarım ve altyapı çalışması yapılan Aydın’da yollar modern hale getiriliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni dönemin Aydın için uzun soluklu hedeflere ulaşma dönemi olduğunu söyledi.

İş yeri kirası alan yüzde 20 stopaj vergisi veriyor!

Gayrimenkulünü işyeri olarak kiraya verenler, kiranın yüzde 20'sini stopaj olarak ödemek zorunda. Kira geliri 1.800 lirayı aştığında beyanname verilmesi gerekiyor.

Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin  TOKİ  güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy'deki 61 iş yeri bugün satışa çıkıyor.

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Aydın işyeri Haberi

Aydın işyeri

Aydın İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2015 yılı 4. Olağan Toplantısı. Vali Yardımcısı Kadir Sertel Otçu başkanlığında gerçekleşti. Sekreteryasını Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ve Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) toplantısı Aydın Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Aydın'ın işgücü, istihdam ve mesleki eğitim ihtiyacını tespit etmek veya ettirmek, mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları ile işletmelerde yapılacak mesleki eğitim ve istihdam konularında etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla yerel düzeyde politikalar oluşturmak, plan yapmak ve kararlar almak, ilgili kurum ve kuruluşlara görüş ve önerilerde bulunmak üzere çalışmalar yürüten İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu. Vali Yardımcısı Kadir Sertel Otçu başkanlığında toplandı. Toplantıda Aydın'daki toplumsal cinsiyet eşitliği ve genç...