19 / 05 / 2024

Aydın Kadı

Aydın Kadı

Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Kadı, Süleyman Bahat, Sungur Bahat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Aydın Sera OSB için geri sayım başlıyor!

Aydın’da Kadıköy’de kurulması planlanan Tarıma Dayalı Sera İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) projesinin yer seçimiyle ilgili teklif dosyasıyla ilgili kurum görüşleri alınacak.

Aydın'da 2 yeni kentsel dönüşüm projemiz var!

Aydın'ın ilk kadın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 'Şehrimdeki tek bir kişiyi bile namerde muhtaç etmem' dedi. Hedefi ise Aydın'ı Türkiye'nin yıldız kenti yapmak.

Sümeyye Aydın kimdir?

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak atanan Sümeyye Aydın kimdir? Sümeyye Aydın bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Sümeyye Aydın, Başaran Yatırım Holding Satış Müdürü oldu!

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak Sümeyye Aydın atandı.

Aydın Soğukkuyu'da açılan parka 'Özgecan' adı verildi!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu: " Özgecan'ın ismini bu parkta andıkça toplum olarak utanalım ve kadına layık olduğu sevgiyi, saygıyı gösterelim " şeklinde konuştu.

Aydın Nazilli'de ev yangını çıktı!

Aydın'da yaşlı kadına ait ev yandı. Edinilen bilgilere göre, Sümer Mahallesi 188 sokak 5 Eylül caddesinde Zühra Ayhan'a (64) ait evde sobadan sıçrayan kıvılcımların halıyı tutuşturması sonucu yangın çıktı.

Şemsettin Aydın: 2 metrekare yeri olan dönüşümü kilitliyor!

Fikirtepe’de ruhsatını alan Baysaş, İstanbul 216 projesinin satışına başladı. Şemsettin Aydın, iki metrekare yeri olanların dönüşümü tıkadığını belirterek, “ Artık Fikirtepe’nin önü açılıyor ” dedi.

İksir Aydın, Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçildi!

Türkiye’nin Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimcisi 1.si seçilen İksir Aydın, Kastamonu Daday’a olan tutkusunu, İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası ile yöresinde yaptığı heyecan dolu başarılı çalışmalarını, anlattı.

Aydın Doğan, Başbakan Erdoğan'ın Türkçe uyarısına uydu: Trump Kuleleri!

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, 19 Nisan 2012 Perşembe günü Trump Towers Mall'un açılışına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a bir ilanla teşekkür etti. İlanda Trump Towers yerine Trump Kuleleri ifadesi dikkat çekti

Aydın Kuşadası'nda Bel-Koop Sitesi'nde 85 bin TL'ye daire! İcradan!

T.C. Kuşadası 2. İcra Müdürlüğü, Aydın ili Kuşadası ilçesi Hacıfeyzullah mahallesi Kemerönü mevkiindeki Bel-Koop Sitesi'nde bulunan daireyi 85 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 18 Mayıs 2012 Cuma günü 10:00-10:10 saatleri arasında gerçekleştirilecek

THY, Aydın-Çıldır Havalimanı kiralamasına en yüksek teklifi verdi!

Aydın-Çıldır Havalimanı'nın kiralama suretiyle işletilmesi ihalesinde, THY Anonim Ortaklığı 'KDV hariç yıllık net karın yüzde 7'si' ile en yüksek teklifi verdi

Aydın-Çıldır Havalimanı işletme ihalesinde THY ve Güneş Express teklif verdi!

Topuz, ihale öncesinde yaptığı konuşmada, DHMİ envanterinde yer alan ve 15 Ağustos 2002 tarihli protokolle Jandarma Genel Komutanlığına geçici olarak tahsis edilen Aydın-Çıldır Havalimanı'nın sivil trafiğe açılmasının gündeme geldiğini anımsattı

Aydın Kadı Haberi

Aydın Kadı

Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Aydın Kadı, Süleyman Bahat, Sungur Bahat tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat ve tahhüt işleri yapmak yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul inşa etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Aska Fore Kazık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Halkalı, Atatürk Mahallesi, Aşina Sokak,...