06 / 05 / 2024

aydın Kapalı Olimpik Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi ne zaman bitecek

aydın Kapalı Olimpik Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi ne zaman bitecek

Topluklu Efe lakaplı Aydın Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu proje ve yatırım konusunda hız kesmiyor. Aydın Belediyesi, Kemer Mahallesine Kapalı Olimpik Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi yapmak için çalışmalarını başlatmış durumda.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 26 Mart'ta!

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında tüm istekliler arasında kapalı teklif alma usulü ile 26 Mart 2019 tarihinde saat 10:30'da yapılacak. 

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Aydın İncirliova'da pazar yerinde enerji üretilecek!

Aydın'ın İncirliova Belediyesi, GEKA destekli projesi sayesinde kapalı pazaryerinin üstüne kurduğu güneş panelleriyle elektrik enerjisi üretimi yaparak giderlerini azaltmayı başardı.

Aydın Efeler yeni pazar yerine kavuşuyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde belediye, pazarcı esnafı ve vatandaşların en iyi şekilde alışveriş yapabilmesi amacıyla kapalı pazaryeri çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri açılıyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha önce kömür deposu olarak kullandığı Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açıyor.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri hizmete açılıyor!

Aydın'da daha önce kömür deposu olarak kullanılan Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açılıyor.

Aydın Efeler'deki pazaryerinin mülkiyeti Efeler Belediyesi'nin!

Aydın'ın Efeler ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki kapalı pazaryerinin mülkiyetinin Büyükşehir Belediyesi'nden alınıp Efeler Belediyesi'ne verilmesi, mahalle halkını sevindirdi.

Aydın'da 8.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın İli Söke İlçesi'nde bulunan arsa Söke Belediye Başkanlığı tarafından 3 Kasım 2015 günü saat 14:00'da kapalı teklif usulüyle yapılacak.

Aydın'da 7.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Aydın İli İncirliova İlçesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 5 Kasım 2015 günü saat 14.30'da kapalı artırma usulüyle ihale edilecek.

Aydın PTT Başmüdürlüğü Denizli'de 6 lojman satıyor!

Aydın PTT Başmüdürlü, Denizli ili Merkez ilçesi, Şirinköy- Karataş Mevkii, Bahçelievler Mahallesinde bulunan 6 adet lojmanın satışını kapalı zarf artırma usulü ile 402 bin TL'ye ihale edecek.

Aydın'da 8 projenin temel atma töreni yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Aydın Merkez Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen törenle, Koçarlı Ovası’nda 146 bin dekar tarım arazisine hayat verecek olan sulama projesinin temeli de canlı bağlantılarla naklen yapıldı...

aydın Kapalı Olimpik Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi ne zaman bitecek Haberi

aydın Kapalı Olimpik Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi ne zaman bitecek

Topluklu Efe lakaplı Aydın Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu proje ve yatırım konusunda hız kesmiyor. Aydın Belediyesi, Kemer Mahallesine Kapalı Olimpik Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi yapmak için çalışmalarını başlatmış durumda.


Spor Kompleksi içerisinde 5390 metrekarelik bir alana oturan Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu ile birlikte 3 adet kapalı ve 1 adet açık tenis kortu, 1 adet futbol sahası ve 2 adet de basketbol sahası yer alıyor.


Yıllardır eksikliği hissedilen kompleksin tün Aydınlıların yararlanmasın hedeflediklerini söyleyen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Özellikle çocuk ve gençlerimizin böylesi bir tesisten yararlanabilmesini çok önemsiyorum. Çeşitli sebeplerle sahil beldelerine gidemeyerek, yaz aylarını kent merkezinde geçirmek zorunda olan vatandaşlarımız da yüzme havuzundan rahatlıkla yararlanabilecek. Tesisin hizmete girmesi ile kentimizin yurt genelinde çıkardığı yetenekli sporcu sayımıza da öenmli katkı yapacağına inanıyorum."...