05 / 05 / 2024

Aydın kemer imar kat sayı sorunu

Aydın kemer imar kat sayı sorunu

Aydın’ın Efeler ilçesi Kemer Mahallesi sakinleri, imar kat sayısı nedeniyle mahallelerinin gelişip yenilenememesinden şikayetçi.Kemer Mahalle Muhtarı Şerafettin Yiğitöz, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Aydın Karacasu'ya TOKİ'den 300 yeni konut müjdesi

TOKİ'nin Aydın'ın Karacasu ilçesine yapmayı planladığı 300 konutluk proje için hazırlanan imar planları tamamladı.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planları değiştirildi!

Özelleştirme kapsamında yer alan Muğla, Aydın ve Ankara'daki bazı gayrimenkullerin imar planlarındaki değişikliklere itirazlar yapılmıştı. O itirazlar kabul edilmedi ve İzmir'de bulunan bazı gayrimenkullerin de satış veya işletme hakkına ilişkin kararlar verildi.

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Aydın Karacasu’da imar planı düzenlemesi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından 5 mahallede başlatılan imar planı düzenlemesi ve halihazır harita çalışmaları başladı. Belediyenin twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı...

Aydın Karacasu'da imar planları değişiyor!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafında 18 yılın ardından ilk kez imar planı değişikliğine gidiliyor. 18 yıldır değişmeyen imar planları detaylı  bir şekilde değiştirilecek.

Aydın’da imar barışına talep patlaması!

Bugün başvuru süresi dolacak olan İmar Barışı’na Aydın’da taleplerdeki yoğunluk artış göstererek sürüyor.

Aydın'da imar barışına 4 bin kişi başvurdu!

İmar Barışı başvurularının hızla geldiği Aydın Çine’de 2018 yılının Haziran ayından beri toplamda 4 bin vatandaş başvuru yaptı.

Aydın'da imar yolsuzluğu operasyonu: 15 gözaltı!

Aydın merkezli Ankara, İzmir, Mardin, Mersin ve İstanbul'da düzenlenen operasyonlarda, Hazine'ye ait denize yakın kıymetli araziler üzerinde usulsüz işlemler yaptıkları gerekçesiyle aralarında kamu personelinin de bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı..

Aydın'ın 1/25000’lik imar planına itiraz!

AK Parti Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sabuncu, askıda bulunan Aydın'ın 1/25000’lik imar planına itirazda bulundu. Sabuncu, yapılan planın 1/100000’lik üst ölçekli plana uymadığını iddia etti.

Aydın Didim'de imar planı değişikliği onaylandı!

TTA Gayrimenkul A.Ş'ye ait Aydın İli, Didim İlçesi, Didim Mahallesi'ndeki parselin imar planı değişikiği onaylandı..

Ankara Aydın Mahallesi'nin imarı hakkındaki iddialar mecliste!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Ankara'nın Kahramankazan ilçesine bağlı Aydın Mahallesi’ndeki imar düzenlemesi ile ilgili iddiaları meclis gündemine taşıdı..

Aydın kemer imar kat sayı sorunu Haberi

Aydın kemer imar kat sayı sorunu

Kemer Mahalle Muhtarı Şerafettin Yiğitöz, mahallelinin birçok kez bu sıkıntıyı ilgili mercilere iletmelerine rağmen hala bir çözüme kavuşamadığını söyledi. Yiğitöz, “Aydın’ın bu tarafa kaymasına rağmen kemer mahallesinin es geçilmesi çok garip. Daha önce Aydın Büyükşehir Belediyesi ile görüşüldü fakat buraya kontrollü izin verildiğini ve bu konunun Anıtlar Kurulu ile ilgili olduğu söylenildi. Biz Anıtlar Kurulundan gerekli çalışmaların biran önce yapılmasını, Kemer Mahallesinin gelişmesini ve eski görüntünün de bir an önce yenilenmesini istiyoruz. Mahallemize 3 kat ve 2 kat imar izni veriliyor, dolayısı ile hiçbir müteahhit buraya yanaşmıyor” dedi.


BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDEN DESTEK BEKLİYORLAR

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’yla mahalle ziyareti sırasında bu sıkıntılarını paylaştıklarını anımsatan Yiğitöz, “Seçimlerden önce Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu, mahallemizi ziyaret etti. Kendisine sıkıntılarımızı anlattık....