15 / 05 / 2024

aydın Kesikbeli-Demirkapı Tüneli inşaat

aydın Kesikbeli-Demirkapı Tüneli inşaat

İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı’da Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesine ziyaret etti. Aydın, "Kerem Aslı’ya olan büyük aşkı yüzünden dağları delmiş. Ak Parti ise millete hizmet aşkıyla dağları deliyor" dedi.

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Dünyanın en uzun tünelinde Türk imzası! 

Yurt dışında projeler hayata geçiren Mono Steel, Dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Base’de yer alacak...

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Koray Aydın: İzmir Depremi ile Marmara depremini karşılaştırmak trajikomiktir!

17 bin vatandaşın hayatını kaybettiği 133 bin binanın ise enkaz olduğu 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi döneminde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı koltuğunda olan Koray Aydın, İzmir depremi ile Marmara depremin karşılaştırılmasının trajikomik olduğunu dile getirdi. 

Aydın-Denizli Otoyolu için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ve Denizli'de yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın Söke için acele kamulaştırma kararı!

Aydın ili Söke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Aydın Baruş Pütürge'deki ağır hasarlı binaları inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde zarar gören Malatya Pütürge'de incelemeler yaptı.

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı alanı yapılaşmaya açacağı iddiası!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde Tariş arazisini kamulaştıran Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin burayı yapılaşmaya açacağını iddia edildi...

aydın Kesikbeli-Demirkapı Tüneli inşaat Haberi

aydın Kesikbeli-Demirkapı Tüneli inşaat

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı’da Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesine ziyaret etti. İbrahim Aydın, tünelin tamamlanmasıyla Antalya-Konya karayolunun yaklaşık 100 km kısalacağını belirterek, "Kerem Aslı’ya olan büyük aşkı yüzünden dağları delmiş. Ak Parti ise millete hizmet aşkıyla dağları deliyor" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ediyor. İbrahim Aydın’ın en sonki seçim çalışmasının adresi Antalya’nın şirin ilçesi İbradı oldu. 3 Mayıs pazar günü İradı programını gerçekleştiren AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, ilçe merkezinde ve tüm mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

İlçe teşkilatına ziyaretin ardından İbradı merkezde esnaf ziyareti yapan İbrahim Aydın, daha sonra beraberinde İlçe Başkanı Sedat Emin Güzel, Kadın Kolları Başkanı Hatice Sekmen, Ak Parti İbradı Eski Belediye Başkanı...