28 / 04 / 2024

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.



AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, Meclis'te gerçekleştirdiği toplantıda muhalefetten beklentilerinin "iktidarın yanlışlarını, eksiklerini irdelemek ve önüne projeler koymak" olduğunu söyledi.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye nin prestij projelerinden!

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye'nin inşa ettiği bütün önemli projelere muhalefetin karşı çıktığını söyleyen Müfit Aydın, şimdi Kanal İstanbul Projesi için adımların atıldığını söyledi. Aydın yaptığı açıklamada çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını söyledi.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye nin prestij projelerinden!

Müfit Aydın, "Muhalefet buna destek olacağına çıkıp da utanmadan, sıkılmadan biz buradaki müteahhitlere şunu yapacağız, bunu yapacağız, paralarını ödemeyeceğiz diyor. Ne kadar ayıp, hakikaten utanıyorum. Yazık size. Bu edep dışı bir hadisedir. Bunları söylemek muhalefet değil." dedi.

 

Kanal İstanbul projesi neden önemli? 


Geri Dön