23 / 05 / 2024

aydın kiracı kavgası

aydın kiracı kavgası

Aydın'da kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan kavgada 3 kişi yaralandı.

Aydın'da arsa kavgası: 1 yaralı!

Aydın Germencik'te arsa sebebiyle artıştığı 84 yaşındaki kayınpederi tarafından av tüfeğiyle vurulan kadın ağır yaralandı.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Aydın Büyükşehir kepenk indiren kiracılarından kira almayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kovid-19 salgını sürecinde kepenk indiren kiracılarından kira almayacağını açıkladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz” dedi.

Aydın'da arazi kavgası: 1 ölü 2 yaralı!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde akrabalar arasında arazi anlaşması nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı. 

Aydın'da arazi kavgası: 2 yaralı!

Aydın Çine Mutaflar Mahallesi’nde çıkan arazi kavgasınra iki kişi yaralandı...

Aydın'da arazi kavgası: 1 ölü!

Aydın Sultanhisar'da, tartıştığı kardeşini av tüfeğiyle öldüren şüpheli gözaltına alındı. Tartışmanın arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşandığı belirtildi.

Aydın'da ev sahibi kiracısıyla kavga etti: 3 yaralı!

Aydın'da kiracı ve ev sahibi arasında yaşanan kavgada 3 kişi yaralandı.

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi arasında imar kavgası!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile "imar kavgası" çıkararak dikkatleri başka yöne çektiği ve Kuşadası'ndaki heyelan bölgesinde villa yapmak isteyen Kuşadalı bir işadamına imar izni verdiği iddia edildi.

Aydın'da emlak sektörü durgun!

Emlakçı Bekir Yavuz, Aydın'da emlak sektörünün şu aralar çok durgun olduğunu, alım satımların azaldığını belirtti.Yavuz; “Okulların açılması ile birlikte kira olayı gündeme geliyor,kiracılardan dolayı biraz emlakçıların yüzü gülüyor." dedi.

Aydın'da kiralık ev bulunmuyor!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Aydın'da kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Yeterli evin olmaması ev arayan kiracıları zor durumda bırakıyor.

Amazon'un çiçekçisi Emre Aydın kira gurusu oldu!

ABD'li elektronik ticaret devi Amazon.com'un geçen yıl aralıkta Türkiye'nin en büyük online çiçek dükkânı Çiçeksepeti.com'a azınlık ortak olarak girmesi çok ses getirmişti. Çiçek Sepeti'nin kurucusu Emre Aydın şimdi de farklı bir internet yatırımı için dü

Aydın Kuşadası'nda 1.2 milyon TL'den satılık tarla!

T.C. Kuşadası İzale-i Şüyu Satış Memurluğu, Aydın ili Kuşadası ilçesi Hacı Feyzullah Mahallesi, Aldaşgediği mevkiindeki tarlayı 1 milyon 259 bin 414,10 TL'den satışa çıkardı. Satış, 07 Mayıs 2012 Pazartesi günü 13:30-13:40 saatleri arasında yapılacak

Martı GYO, Aydın'daki otel arazisini genişletti!

Martı GYO, Aydın - Işıklar Köyü Çataltepe mevkiindeki arsayı, yeni imar planı yaptırarak temelini attığı otel arazisiyle birleştirdi

aydın kiracı kavgası Haberi

aydın kiracı kavgası

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Aydın'da kiracı ve ev sahibi arasındaki kavgada 3 kişi yaralandı.

Osmanyozgatlı Mahallesi'nde ev sahibi T.Ö. ile yabancı uyruklu kiracısı E.M. henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ise kiracı, baba ve oğlu N.Ö'yü bıçakla yaraladı. T.Ö. ise pompalı tüfekle kiracısına ateş etti. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Baba ve oğul 112 Acil Servis ekiplerince Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine, E.M. ise Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. E.M'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu...