05 / 05 / 2024

Aydın Koçakel

Aydın Koçakel

Mirac İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Koçakel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Mehmet Şevki Paşa Caddesi'nde kuruldu.

TOKİ Aydın Koçarlı’ya geliyor! Aylık 2 bin 280 TL’ye ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ Aydın Koçarlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Koçarlı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Koçarlı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Koçarlı sosyal konut projesi...

Aydın Koçarlı'da tarihi kule ve konak kamulaştırıldı! 

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde Cihanoğlu Beyliği döneminde inşa edilen tarihi kule ile konağın bulunduğu bölge kamulaştırıldı.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Aydın Koçarlı Millet Bahçesi start aldı!

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesine başlandı. Projenin 5 milyon liraya mal olması planlanıyor.

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Aydın Koçarlı'da kültür merkezi yaptırılacak! İhalesi 17 Temmuz'da!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Koçarlı Şahinciler Mahallesi'nde kültür merkezi yaptıracak. Kültür merkezinin yapım ihalesi 17 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak...

Aydın Şehir Stadyumu ihaleye çıkacak!

Aydın İl Koordinasyon Kurulu 2017 yılı 2’nci Dönem Toplantısı yapıldı. Vali Ömer Faruk Koçak, ilçedeki projeler hakkında bilgiler verdi.

Aydın Şehir Hastanesi özelleştirilmeyecek!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kamu-özel ortaklığıyla yapılacak olan Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili özelleştirme iddialarını yalanladı. Koçak, ''Otel, beş yıldızlı otel konforunda yapılacak'' dedi.

Aydın'daki yol düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Koçarlı’da yol yapım çalışmalarına hız veren Aydın Büyükşehir Belediyesi, Bıyıklı, Gaffarlar, Akmescit, Kızılcabölük, mahallelerinde yol düzenleme ve parke taşı döşemesini tamamladı.

Aydın Şehir Hastanesi iki yıl içerisinde tamam!

Yeni Asır aracılığıyla Aydınlılara müjde veren Vali Ömer Faruk Koçak, Aydın Şehir Hastanesi'nin iki yıl içerisinde bitirileceğini söyledi.

Aydın Çakırbeyli muhtarlık binası bugün açılıyor!

Aydın Büyükşehir Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, ''Koçarlı'nın Çakırbeyli Mahallesi'ne bir söz vermiştik. Düğün salonu ve muhtarlık binası yapacaktık. Sözümüzü tuttuk ve bugün saat 18:00'da açılışımız var.'' dedi.

Aydın Koçarlı'ya yeni spor salonu yapılacak!

AK Parti Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem, AK Parti Koçarlı Gençlik Kolları İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Aydın Koçarlı yeni belediye binası inşaatı çöktü: 4 yaralı!

Koçarlı Belediyesi yeni hizmet binası inşaatında beton döküldüğü sırada göçük meydana geldi. Göçükte 2 işçi kalıpların altında kalırken, 2 işçi de göçüğün meydana geldiği katlar arasında asılı kaldı.

Aydın Koçakel Haberi

Aydın Koçakel

Mirac İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Koçakel tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu. 


Mirac İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...