27 / 04 / 2024

Aydın Köşk İnşaat iletişim

Aydın Köşk İnşaat iletişim

Aydında geçtiğimiz yıl inşaat sektörüne adım atan Aydın Köşk İnşaat, Delüx Süite projesinin ardından Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

TOKİ Aydın Çine hükümet konağı ihalesi bugün!

TOKİ Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

TOKİ'den Aydın'a yeni hükümet konağı!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 25 Haziran'da!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Haziran 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı 3 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Aydın Çine Hükümet Konağı ihalesi 27 Ağustos'ta!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sibel Aydın Işıköndeş ve Ersoy Işıksöndeş ortaklığında 70 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydın Köşk İnşaat iletişim Haberi

Aydın Köşk İnşaat iletişim

Aydın'ın Efeler ilçesinde 2014 yılında faaliyete başlayan Aydın Köşk İnşaat, kaliteli hizmet anlayışıyla kısa sürede inşaat sektöründe yerini aldı. Almanya'dan memleketi Aydına gelen Yusuf Keser tarafından kurulan Aydın Köşk İnşaat, Almanya'daki yapı kültürünü kente yansıtarak eşi görülmemiş projeleri hayata geçirecek. Kurulduğu yıl temelini attığı 12 daireden ve iki ticari alandan oluşan Delüx Suite'i kente kazandıran Aydın Köşk İnşaat, Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak. 

3 YENİ PROJE Almanya'da inşaat sektöründe önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Aydın Köşk İnşaat Genel Müdürü Yusuf Keser, "Almanya'daki çalışmalarımızın ardından memleketimiz olan Aydın da inşaat sektörüne farklı bir ivme kazandırmak için firmamızı hizmete açtık. Geçen yıl kurduğumuz firmamızın ilk projesi olan 12 daireden ve...