23 / 07 / 2024

aydın lise kampüsü

aydın lise kampüsü

Aydın'da ikili eğitimleri tekli eğitime dönüştürmeyi hedeflediklerini belirten Töre, "Aydın merkezde 5 bin kişilik üniversite kampüsü gibi bir lise kampüsü yaptırıyoruz. Mayıs ayında bunun temeli atılacaktır" dedi

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

MBA Okulları 3'üncü kampüsünü Çamlıca'da açtı!

İstanbul Beylikdüzü ve Ankara Eryaman kampüslerinin ardından, MBA Okulları'nın üçüncü kampüsü MBA Çamlıca'da açıldı. 

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

Keçiören Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Keçiören'e inşa edilecek olan Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Aydın Söke'de riskli alan ilan edildi!

Aydın Söke Cumhuriyet Mahallesi'nde 11 alanda riskli alan ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Kocaeli Üniversitesi için inşa edilen Körfez Kampüsü’nde sona gelindi. Kampüs inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Aydın Söke Belediyesi mezbaha tesisi yaptıracak!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı, 485 Ada, 113 ve 115 parseldeki arsa üzerine Mezbaha Tesisi yaptırılması yapım işini ihale edecek. İhale, 23 Ağustos 2017 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Aydın Söke'de 4.7 milyon TL'ye konut yapım ihalesi!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, 1054 Ada, 6 Parsel Üzerinde Yapılacak Ticaret ve Konut İnşaatının Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işini ihale edecek. İhale bedeli 4 milyon 771 bin 642 TL olarak belirlendi.

Aydın Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi'nde inşaat sürüyor'

Aydın’ın Köşk ilçesinde yapımı süren Ayla-Ersoy Vural Anadolu Lisesi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Aydın Söke'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın Söke Belediyesi, Yenicami Mahallesi'ndeki arsasını satıyor. 4.1 milyon TL'den satılan arsa için ihale 23 Mayıs'ta yapılacak..

aydın lise kampüsü Haberi

aydın lise kampüsü


Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, 5 bin öğrenci kapasiteli lise kampüsü temelinin Mayıs ayında atılmasının planlandığını açıkladı. Töre, merkezde boşalacak olan liselerin de ihtiyaçlar belirlendikten sonra ilkokul veya ortaokul olarak adlandırılacağını söyledi. Aydın'da ikili eğitimleri tekli eğitime dönüştürmeyi hedeflediklerini belirten Töre, "Aydın merkezde 5 bin kişilik üniversite kampüsü gibi bir lise kampüsü yaptırıyoruz. Mayıs ayında bunun temeli atılacaktır. Merkezdeki büyük liselerimizi bu kampüs içerisine taşıyacağız. Merkezde boşalan okullar ihtiyaçların belirlenmesinin ardından ilkokul ve ortaokul şeklinde adlandıracağız. Böylece ilkokullarımızda mevcut olan öğrenci sayısını aza indirgediğimiz gibi diğer hedefimiz de ikili eğitimleri tekli eğitime indirerek Aydın'da zaten Türkiye'nin markası olan eğitimleri iyice yukarılara taşıyacağız. Türkiye'nin markası olmakla yetinmeyip uluslararası bir marka olma yolunda adımlarımızı atacağız" dedi. İki yıllık görev...