25 / 07 / 2024

aydın merkez renkli merdiven

aydın merkez renkli merdiven

Aydın Merkez Mesudiye Mahallesi 1656 sokaktaki 74 basamaktan oluşan merdiven, belediye ekipleri ve yaklaşık 80 gönüllü tarafından yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu rengarenk oldu.

Yavuz Aydın sordu: Merkez Bankası Başkanı ev bulamıyorsa 7.500 TL maaş alanlar ne yapacak?

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Meclis'te yaptığı açıklamasında kiralık ev fiyatlarına değindi. İşte Aydın'ın o açıklamaları...

TOKİ Aydın Merkez projesinin detayları belli oldu! 240 ay taksit fırsatını kaçırmayın!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Aydın Merkez 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Aydın Merkez projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Aydın Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

TOKİ Aydın Merkez kura sonuçları 10.06.2020 isim isim tam liste!

TOKİ Aydın Merkez kura sonuçları 10.06.2020 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın Merkez kura sonuçları 10.06.2020 isim isim tam liste ve TOKİ 100 bin konut Aydın Merkez kura sonucu 2+1 ve 3+1...

TOKİ Aydın Merkez 100 bin konut kura çekimi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan TOKİ Aydın Merkez 2020 projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor...

Aydın Baruş Pütürge'deki ağır hasarlı binaları inceledi!

Malatya Valisi Aydın Baruş, merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde zarar gören Malatya Pütürge'de incelemeler yaptı.

Aydın'da 8. kattan düşen inşaat işçisi öldü!

Aydın merkez Efeler ilçesi Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Kampüsünde yer alan yurt inşaatında çalışan Doğan Mıhçı iskeleden düşerek yaşamını yitirdi.

Aydın Çine'de göçe karşı yatırım hamlesi başladı!

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, memleketi Çine’nin daha fazla göç vermemesi için girişimlerini sıklaştırdı.

Minyatür Evler, Forum Aydın’da ziyaretçilerini bekliyor!

Aydın kentinin gözde adresi Forum Aydın, 24 Eylül – 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştireceği “Minyatür Evler” sergi ve etkinlik projesi kapsamında, büyüleyici bir bebek evleri sergisine ve çok renkli atölye çalışmalarına ev sahipliği yapacak.

Aydın Efeler'de konut sayısı arttı!

Aydın'ın merkez ilçesi Efeler'e yakınlığıyla en fazla göç alan ilçeleri arasında bulunan İncirliova'nın nüfusu, 2015 yılında inşaat sektörünün büyümesine paralel arttı.

Aydın Çocuk Evi ve Aydın Semt Merkezi hizmete açılıyor!

Karabağlar Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü ve ilçedeki öğrencilerin ücretsiz, kaliteli eğitim alması amacıyla kurduğu Karabağlar Eğitim Merkezi'nin(KARBEM) yeni şubesini Aydın Mahallesi'nde açacak, merkez 4 derslikten oluşacak

Aydın Köşk İnşaat'tan 3 yeni proje!

Aydında geçtiğimiz yıl inşaat sektörüne adım atan Aydın Köşk İnşaat, Delüx Süite projesinin ardından Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak.

Remzi Aydın: Eyüp gıpta edilen bir ilçe olacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kültür Sanat Merkez i’nde düzenlenen yemekli toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri, muhtarlar, spor kulüpleri temsilcileri ile biraraya geldi...

aydın merkez renkli merdiven Haberi

aydın merkez renkli merdiven


Aydın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve gönüllü gençler tarafından kentteki merpenler gökkuşağı renklerine boyanıyor.


Merkez Mesudiye Mahallesi 1656 sokaktaki 74 basamaktan oluşan merpen, belediye ekipleri ve yaklaşık 80 gönüllü tarafından yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu rengarenk oldu. Gökkuşağı renklerindeki merpen, mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. 


Mesudiye Mahallesi Muhtarı Cemal Zingal, merpenlerin yeni görüntüsünün çok güzel olduğunu ve uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirtti.


Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu da gökkuşağının her zaman insanlara huzur verdiğini ifade ederek, "Bu renkler bir araya geldiklerinde muhteşem bir güzelliği ortaya çıkarıyorlar. Gönüllü vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum"...