08 / 07 / 2024

aydın mezarlık fiyatları

aydın mezarlık fiyatları

Aydın'da şehir içindeki Tellidede Mezarlığı'ndaki mezarlık fiyatları lüks villaları geçti. Lüks bir villanın metrekare fiyatı ortalama 2 bin lirayı bulurken, Tellidede Mezarlığı'nda satılan mezarların metrekare fiyatı 2 bin 580 liradan başlıyor.

Simit fiyatlarına büyük zam: Aydın'da kahvaltıların tadı kaçtı!

Simit fiyatlarına yansıyan zam, kahvaltıların tadını kaçırdı. Aydın’da simit fiyatlarındaki artış vatandaşların dikkatini çekti ve tepki uyandırdı.  7 TL’ye yükselen simit fiyatı hakkında. Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muhammet Ali Künkçü açıklama yaptı.

Kurbanlık fiyatları belli oldu! Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na az bir süre kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Diyanet vekaletle kurban kesim tutarını açıkladı. Dini görevlerini yerine getirmek isteyen Müslümanlar, bu yılın kurbanlık fiyatlarını araştırıyor.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Altın gerdanlık fiyatları ne kadar? Altın gerdanlık kaç lira? Atasay altın gerdanlık 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın gerdanlık almak isteyen binlerce kadın gerdanlık fiyat listesini merak ediyor. Peki Atasay altın gerdanlık fiyatı ne kadar? Altın gerdanlık fiyatları kaç lira? İşte Atasay altın gerdanlık 7 Ekim 2022 fiyat listesi..

Aydın Büyükşehir 6 arsa satıyor! 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Efeler ilçesi, Ata, Cumhuriyet, Kemer ve Orta mahallelerinde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları...

Ekonomist Kaan Sarıaydın’dan altın fiyatlarıyla ilgili şoke eden açıklama! Fiyat verdi, bunu görmesi imkansız

Uzun yıllar yurt dışında menkul kıymetler alanında çalışan ekonomist Kaan Sarıaydın altın fiyatlarıyla ilgili çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Aydın konut fiyatları değer kazandı! 

Endeksa.com’un güncel verilerine göre Aydın’da konut fiyatları son 1 yılda %15.46 oranında değer kazandı. İl genelinde ortalama konut fiyatı 294.500 TL olarak belirlenirken, kiralık konutların birim kira değerinin 8.91 TL olduğu açıklandı.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Aydın Hükümet Konağı 3 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Aydın İli Çine İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sibel Aydın Işıköndeş ve Ersoy Işıksöndeş ortaklığında 70 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydın Entel Köy’de “İmara aykırı” şikayeti ters tepti!

Aydın’da ‘Entel Köy’ diye bilinen eski Rum köyü Doğanbey'de 15 köylü, bir süre önce köydeki bir konutu “İmara aykırı” olduğu gerekçesiyle şikayet etti.

aydın mezarlık fiyatları Haberi

aydın mezarlık fiyatları


Aydın'da şehir içindeki Tellidede Mezarlığı'ndaki mezarlık fiyatları lüks villaları geçti. Lüks bir villanın metrekare fiyatı ortalama 2 bin lirayı bulurken, Tellidede Mezarlığı'nda satılan mezarların metrekare fiyatı 2 bin 580 liradan başlıyor. Mezarlığın dolu olması ve yer sıkıntısı yaşanması sebebiyle fiyatların yüksek olduğu öğrenilirken fiyatlardan şikayet eden vatandaşlar, "Yer olmadığı için kaldırımlar mezar haline getirilip fahiş fiyatlardan satılıyor. Yakında mezarlık içinde yürüyecek kaldırım bulamayacağız" diyerek tepkilerini dile getirdi. Efeler Belediyesi'ne bağlı Kemer Mezarlığı'nda mezarlık fiyatlarının 390-645 lira arasında değiştiği, Germencik'te 150, Koçarlı'da 75, Bozdoğan'da 150, Nazilli'de ise bin 100 lira olduğu bildirildi. Söke, Kuşadası, Didim, İncirliova ve Çine'de mezar yerlerinin ücretsiz olduğu ifade edilirken, ilçe belediyelerinin birçoğunda yoksul vatandaşlardan mezar ücreti talep edilmediği öğrenildi.



Yeni...