07 / 05 / 2024

aydın nazilli Yıldırım Demirören Spor Tesisleri

aydın nazilli Yıldırım Demirören Spor Tesisleri

Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri açıldı. Tesise, kurulmasında katkısı bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi..

Bursa Yıldırım'da 100 evin tahliye kararına tepki!

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde geçen yıl başlayan okul inşaatı çalışmasında bazı evlerde çatlaklar meydana geldi. Bölgede 100'den fazla evin tahliyesine karar verildi.

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

Yıldırım Holding'in acı günü! Mehmet Yıldırım vefat etti!

Yıldırım Şirketler Grubu Başkan Vekili Mehmet Yıldırım geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

Aydın Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı!

Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri açıldı. Tesise, kurulmasında katkısı bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi..

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlattı!

Konya Yolu’nda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Yıldırım Kule’yi hayata geçirirken kendi iş yeri ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. Farklıysan ancak fark edilirsin ”dedi.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 2013'te riskli alan edilen 150 bin kişinin yaşadığı 6 mahalledeki yeni planını onayladı. Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor.

Yıldırım'ın 22 mahallesinde kentsel dönüşüm uygulanacak!

BURSA’nın merkez Yıldırım İlçesi’nin 22 mahallesinde uygulanmaya başlanacak kentsel dönüşüm projeleri, ilçeyi sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin de gözbebeği haline getirecek.

Bursa Yıldırım'da ticari bina ve konut yapılamaz şerhi kaldırıldı!

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde, Gökdere sınırındaki alanlar için ticari bina ve konut yapılamaz şerhi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayıyla kaldırıldı.

Yıldırımın dönüşüm projelerine vekillerden tam not!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kentsel dönüşümün mutfağı olarak nitelendirdiği Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde ağırladığı AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın ve Osman Mesten’e projelerini anlattı

Yıldırım Holding Ekvador Puerto Bolivar limanını satın aldı!

CEO Yüksel Yıldırım ile CFO Evrim Öztürk'ün dengesi Yıldırım Holding’in liman işletmeciliğinde önemli oyuncu olma noktasına gelmesini sağladı.

Bursa Yıldırım'ın 3'te 1'i dönüşümle yenilenecek!

Türkiye’de bir ilk olacak ve Mevlana, Ulus, Yavuzselim, Şirinevler, Hacivat ve Çınarönü mahallelerini kapsayan kentsel dönüşümün projeleri Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından imzalandı

Murat Yıldırım: Bartın'da emlak satışları etkilenmedi!

Yıldırım Yapı Emlak sahibi Murat Yıldırım, darbe girişiminin emlak satışlarını etkilemediğini söyledi. Bartın'daki inşaat sektörünün hızlı yükselişinin sürdürdüğünü belirten Yıldırım, yatırımcıların gözdesinin gayrimenkuller olduğunu vurguladı.

Yıldırım Mevlana kentsel dönüşümünde iptal edilen projeler yenilendi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçede yapılanlar hakkında bilgi verdi. Edebali, "Biz yaptığımız şeyi, Yıldırım'ın yeniden doğuşu olarak adlandırıyoruz. Yıldırım'a yeni beyaz sayfalar lazım" dedi.

aydın nazilli Yıldırım Demirören Spor Tesisleri Haberi

aydın nazilli Yıldırım Demirören Spor Tesisleri

TFF 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri törenle açıldı. Tesise, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi. 


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Hüsnü Güreli, tesisin kurulmasında TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın önemli katkısı olduğunu belirtti.


Türk futboluna böylesi bir yerin kazandırılmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Güreli, Federasyon olarak böyle yerleri çoğaltmak hedefinde olduklarını vurguladı. Güreli, Nazilli Belediyespor'un bu tesislerde önemli başarılara imza atacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.


Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, "Nazilli Belediyespor'a hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum. Nazilli benim dördüncü evladım gibidir. Yaptığımız tesisler Nazilli'ye ve Türk futboluna armağan olsun." diye konuştu.


Kulüp başkanı Erdoğan Eker ise bu tesislerin Türkiye'ye örnek olacağını ifade etti.


Yıldırım Demirören Spor Tesisleri törenine, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, TFF Başkanvekili Ali...