05 / 05 / 2024

aydın okul projeleri

aydın okul projeleri

Aydın Ticaret Borsası ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle otizm ve down sendromlu çocuklar için yapılacak eğitim kampusü için mutlu sona gelindi.

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı! 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Aydın 2023 projeleri için tarihler tek tek açıklandı... 550 konutluk iki yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Aydın projeleri 2023 detayları...

Aydın'ın o ilçesinde yaşayanlar dikkat! Beklenen tarih belli oldu!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projeleri için start verdi. İşte detaylar...

Aydın'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okul binaları mecliste!

Aydın'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'da depreme dayanıksız okul binaları meclis gündeminde

Aydın'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Aydın Buharkent'e toplu konut projesi müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçenin ilk toplu konut projesine start verdi. Başkan Erol, dar gelirli vatandaşlar için inşa edecekleri toplu konutlar projelerinden kazanılacak gelir ile ilçeye 24 derslikli okul yapacaklarını açıkladı.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Aydın Defterdarlığı 3 ilçede okul yaptırıyor!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü 3 ilçede arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 28 Şubat'ta yapılacak..

Aydın Aslandağ: 10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız!

STCA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Aslandağ Kartal'dal,  Kartal Life Atalar projeleri hakkında bilgi verdi. Aslandağ, ''10 proje yapmadan Kartal'dan çıkmayacağız" diyor.

Bitlis Güroymak, Atila Aydıner’in projeleri ile imar edilecek!

İçişleri Bakanlığı’nın Kanun Hükmünde Kararnamesi (KHK) kapsamında, Bitlis Güroymak Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e nezaket ziyaretinde bulunarak, Aydıner’den projeleri hakkında bilgi aldı.

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Aydın'ın mega projeleri hızlanıyor!

ADÜ’nün ek binasının temelini atan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temelini atma, hızlı tren ve şehir hastanesi yatırımlarının sözünü verdi.

aydın okul projeleri Haberi

aydın okul projeleri

Aydın Valiliği tarafından eğitim kampusü yapılmak üzere Efeler Umurlu Mahallesi Serçeköy Bölük İrimi mevkiindeki hazine arazisi Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edildi. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, ilk etapta sağlayacakları 150 bin liralık destekle projenin hazırlanıp eğitim kampusünün temelini 6 ay içerisinde atmayı planladıklarını söyledi. 


Atölyeler bulunacak

Projede emeği geçen Vali Erol Ayyıldız ve borsa yetkililerine teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre ise "Aydın Ticaret Borsası ile Müdürlüğümüz arasında imzalanan protokol ile Aydınlı çocuklarımızın kavuşacağı dev bir proje hayata geçiriliyor. Aydın'ı otizm okuluna kavuşturacağız. Bu okul ile birlikte otizmli çocuklarımızın iş edinme yeteneklerini ortaya çıkaracak ve onların kendilerini iyi hissedecekleri bir ortam oluşturacağız. İş atölyelerinin de bulunacağı okula ait projede mutlu sona geldik. Kampus Aydın'a hayırlı olsun"...