05 / 05 / 2024

Aydın Örs Kapalı Spor Salonu nerede

Aydın Örs Kapalı Spor Salonu nerede

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Aydın Buharkent'e okul ve pazaryeri müjdesi!

Aydın Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, ilçeye 24 derslikli okul ve kapalı pazaryeri kazandıracaklarını söyledi. Erol, beklenen projeleri hayat geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

İclal Aydın'ın evine hırsız girdi!

Urla’da doğayla iç içe yaşamaya başlayan İclal Aydın'ın evine hırsız girdi. Aydın, ' Giren hırsızlar maddi şeylerden çok huzurumuzu çaldılar. ' dedi. 

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 26 Mart'ta!

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında tüm istekliler arasında kapalı teklif alma usulü ile 26 Mart 2019 tarihinde saat 10:30'da yapılacak. 

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Aydın İncirliova'da pazar yerinde enerji üretilecek!

Aydın'ın İncirliova Belediyesi, GEKA destekli projesi sayesinde kapalı pazaryerinin üstüne kurduğu güneş panelleriyle elektrik enerjisi üretimi yaparak giderlerini azaltmayı başardı.

Aydın Efeler yeni pazar yerine kavuşuyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde belediye, pazarcı esnafı ve vatandaşların en iyi şekilde alışveriş yapabilmesi amacıyla kapalı pazaryeri çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri açılıyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun daha önce kömür deposu olarak kullandığı Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açıyor.

Aydın Fatih Kapalı Pazaryeri hizmete açılıyor!

Aydın'da daha önce kömür deposu olarak kullanılan Fatih Kapalı Pazaryeri'ni Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, pazar yeri olarak yeniden hizmete açılıyor.

Aydın Efeler'deki pazaryerinin mülkiyeti Efeler Belediyesi'nin!

Aydın'ın Efeler ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki kapalı pazaryerinin mülkiyetinin Büyükşehir Belediyesi'nden alınıp Efeler Belediyesi'ne verilmesi, mahalle halkını sevindirdi.

Aydın'da 8.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Aydın İli Söke İlçesi'nde bulunan arsa Söke Belediye Başkanlığı tarafından 3 Kasım 2015 günü saat 14:00'da kapalı teklif usulüyle yapılacak.

Aydın'da 7.1 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Aydın İli İncirliova İlçesi'nde bulunan akaryakıt istasyonu İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından 5 Kasım 2015 günü saat 14.30'da kapalı artırma usulüyle ihale edilecek.

Aydın Örs Kapalı Spor Salonu nerede Haberi

Aydın Örs Kapalı Spor Salonu nerede


29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran ve basketbol tarihinde ülkemize Avrupa Kupası kazandıran ilk teknik adam olan Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı spor salonuna verildi. İnşaat çalışmaları tamamlanan ve kısa bir zaman içinde hizmete açılması planlanan kapalı spor salonu geleceğe başarılı gençler yetiştirecek.


İki katlı inşa hayata geçirilen binanınn alt katı yurt olarak dizayn edilirken üst katında ise spor salonu yer alıyor. Toplamda 1400 metrekareye sahip spor salonunda 4 tane soyunma odası, 1 antrenör odası, 1 toplantı ve sunum odası, 1 fitness odası ve 4 duş yeri yer alıyor. Basketbol sahası 600 metrekarelik bir alana sahip. Saha aynı zamanda gerektiği durumda voleybol sahasına da dönüştürülebiliyor. Binanın, 80 metrekarelik Yaşam Vadisi 2. Etaba bakan bir teras...