06 / 05 / 2024

Aydın Özmen özgeçmiş

Aydın Özmen özgeçmiş

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Aydın Özmen kimdir? Aydın Özmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aydın Özmen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aydın Özmen..

Ahmet Aydın'dan Seferihisar’daki arazi satışlarına tepki!

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, Seferihisar Belediyesi’nin son olarak 2 arazisini daha satışa çıkarmasına tepki göstererek, “Hazırdan yenmeye ve geçmişte yapılan hatalara devam ediliyor. Bu yapılan Seferihisar’a ihanettir. Bu hatadan bir an önce dönülmeli" dedi.

Aydın-Denizli otoyol ihalesinde garanti ücretini şirketler mi belirleyecek?

Aydın-Denizli otoyolu Yap İşlet Devret modeliyle yapılacak. İhalede, bu kez işletme süresi 17 yılla sabit tutuldu. Yap işlet devret modeliyle yaptırılan otoyol, köprü ve tünel projelerinde ücreti artık devlet değil, şirketler belirliyor.

TOKİ'den Aydın'a 256.5 milyon liralık yatırım!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ'nin Aydın'a 15 yılda toplam 256 milyon 500 bin liralık yatırım yaptığını açıkladı.

Aydın Çıldır Havalimanı'nın yerine TOKİ mi yapılacak?

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, geçtiğimiz günlerde TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Çıldır Havalimanı’nın bulunduğu yere ileride TOKİ yapılacağını ileri süren CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Aydın çevre yolunda sona gelindi!

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, çevre yolundaki çalışmalarda sona gelindiğini belirterek "Ekim ayında hizmet vermeye başlayacak olan çevre yoluyla kent trafiği rahatlayacak" dedi

Aydın Efeler'de iki bina arasına köprü yapıldı!

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde yan yana 7'şer katlı iki binanın arasına yapılan ve imara aykırı olan köprünün hala kaldırılmaması ‘’acaba köprü torpilli mi’’ dedirtiyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet binası Efeler'e mi verilecek?

Efeler Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Rıza Posacı, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kullanılan hizmet binasının Efeler Belediyesi'ne verilmesi gerektiğini söyledi.

Aydın'daki tarihi köprü yıkıldı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde, 589 yıllık tarihi geçmişe sahip olan, demir ve harç kullanılmadan yapılan Dandalaz Köprüsü, restorasyon sırasında yıkıldı.

Aydın'da konut fiyatları yükselecek mi?

Aydın'da satılık ev fiyatlarının kiraların yüksek olması, konut imarına açık arsaların azlığı, kentsel dönüşümle eski evlerin yıkılması gibi konuları değerlendiren gayrimenkul danışmanları, ev fiyatlarının daha da artacağına dikkati çekti.

Aydın Özmen kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Aydın Özmen kimdir? Aydın Özmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aydın Özmen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aydın Özmen..

Aydın'da emlak fiyatları yükselecek mi?

Ege ' nin yükselen şehirlerinden Aydın ' da emlak satışları ve kiralamaları ne durumda? Mücadele haber platformunun haberine göre, Aydın'da emlak piyasasında son durum ne?...

Aydın Bolkar: Pronet Avrupa alarm pazarını yakalayacak!

Türkiye ve dünya genelindeki alarm pazarına ilişkin bir değerlendirme yapan Pronet Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, gelişmiş ülkelerle kıyaslandığında pazarın önemli bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu söyledi.

Aydın Bolkar: Pronet’in hedefi Avrupa alarm pazarını yakalamak!

Türkiye ve dünya genelindeki alarm pazarına ilişkin bir değerlendirme yapan Pronet Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Aydın Bolkar, gelişmiş ülkelerle kıyaslandığında pazarın önemli bir büyüme potansiyeline sahip olduğunu söyledi...

Aydın Özmen özgeçmiş Haberi

Aydın Özmen özgeçmiş

Aydın Özmen kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Aydın Özmen, Yozgat`ta doğdu. 


1981 yılında İstanbul`a geldi. İlkokul, ortaokul ve liseyi İstanbul`da bitirdi. 2006 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü`nden mezun oldu. 2003 yılından öğrencilik süreci bitimine kadar İMO Öğrenci Komisyonu`nda aktif olarak çalıştı. 


İMO İstanbul Şubesi`nde 41. ve 42. Dönemlerde Yönetim Kurulu yedek üyeliği yapmıştır. Mezuniyetinden bu yana projecilik ve şantiye şefliği görevlerinde buludu.


ÖZMEN, evli olup halen bir inşaat firmasının teknik satın alma bölümünde çalışmaktadır.


İletişim bilgileri:

Adres:

KEMANKEŞ MAH. MUMHANE CAD. NO:21 

KARAKÖY BEYOĞLU - İSTANBUL


Telefon: +90 212 2932000

Faks: +90 212...