18 / 05 / 2024

aydın ruhsat sorunu çözüldü mü

aydın ruhsat sorunu çözüldü mü

Aydın' ın Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ' nün bütün birimlerinin hizmet vermeye başlamasıyla inşaat sektöründe yaşanan ruhsat krizinin bittiğini açıkladı...

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Kaplıcalar'da ‘ruhsat’ sorunu!

Türkiye Kaplıca Talasso ve Merkezleri Derneği (TÜRKAP) Başkanı Koksal Köse, iki yıl önce yaptıkları çalıştay ile yönetmelik hazırlandığını ancak hala ruhsat sorunu yaşadıklarını anlattı.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Aydın Çine'de mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile Aydın Çine'de yaşanan mülkiyet sorunu çözüme kavuştu..

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesinde fiyatlandırma sorunu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Aydın-Denizli Otoyolu ihalesinin ertelenmesine ilişkin açıklama yaptı. Dağ, ihalenin 16 Ekim'e ertelenmesini hatırlattı.

Başakşehir Altınşehir'de ruhsat sorunu çözüldü!

İmar barışının gelmesiyle Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde ruhsat sorunu çözüldü. Kanal İstanbul'un geçtiği bölgede 3. Havalimanı-Halkalı Metro Hattı inşaatı başlayacak.

İzmir Alsancak Stadı'nda ruhsat sorunu!

Başbakan Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül'de temeli atılan İzmir Alsancak Stadı toplu ulaşım ağının kesişme noktasında yer alıyor. İzmir Alsancak Stadı'nda şu sıralar ruhsat sorunu yaşanıyor.

Aydın'da boş parsel yok!

Aydın Efeler Belediyesi tarafından “Deprem, Zemin Problemleri, Zemin İyileştirme Yöntemleri” konulu panel gerçekleşti. Toplamda deprem gerçekleri ve Aydın'ın yapı sorunu konuşuldu.

Sivas Yenişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü!

Sivas enişehir Fuar Alanı'nın imar sorunu çözüldü. Tapularını alan vatandaşlar Belediye Başkanı Sami Aydın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Emlak Konut Merkez Ankara projesinde 3250 bölümün ruhsatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Merkez Ankara projesinde 3250 bölümün ruhsatını aldı.

Alibeyköy'ün trafik sorunu bu projeyle çözülecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy trafiğinin çözümü için düğmeye bastı. Başkan Aydın'ın talimatıyla Alibeyköy'de yaşanan trafik sorunu ile ilgili bir proje hazırlandı.

Aydın’da bin 921 binaya bina yapım ruhsatı verildi!

TÜİK tarafından açıklanan son 9 aylık yapı izin istatistiklerine göre Aydın’da bin 921 binaya bina yapım ve bin 968 binaya ise kullanma ruhsatı verildi.

Aydın'da jeotermal alan için acele kamulaştırma kararı!

Aydın'da yer alan J-550 numaralı jeotermal kaynak işletme ruhsat sahasında yapımı devam eden jeotermal enerjiye dayalı santral çalışmaları kapsamında taşınmazın acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

aydın ruhsat sorunu çözüldü mü Haberi

aydın ruhsat sorunu çözüldü mü


Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Efeler Belediyesi'ni kuruluşundan bu yana gerçekeşen faaliyetler hakkında bilgiler verdi. 

Başkan Özakcan, yaptığı açıklamada; "14 ilde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair 6360/6447 sayılı Kanunun 6/12/2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanarak yürürlüğe giren ilçe kurulması ve sınırlarının belirlenmesi başlıklı 2(1) maddesine göre Aydın Belediyesinin mahalleleri merkez olmak üzere. Aydın merkez ilçe sınırları içerisindeki köyler ile belediyelerden oluşan 'Efeler' adıyla ilçe ve aynı adla Belediyemiz kurulmuştur. 30 Mart 2014 öncesinde 6360 sayılı Kanun gereğince devir, tasfiye ve paylaştırma işlemlerini yürütmek üzere kurulan devir, tasfiye ve paylaştırma komisyonu kararlarına göre, Efeler İlçe Belediyesi hizmetlerinde yer almak üzere kısıtlı sayıda personel görevlendirildiği ve kısıtlı...