07 / 05 / 2024

Aydın Şengül toplantı

Aydın Şengül toplantı

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Türkiye' nin en büyük kentsel dönüşümün yapılacağı Karabağlar da dönüşüm alanı içinde kalan mahallenin muhtarıyla bir araya geldi...

TOKİ Aydın 206 konut ve 4 dükkan ihalesi 25 Nisan'da!

Aydın İncirliova İlçesi 206 Adet Konut , 4 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Nisan'da yapılacak.

Metro için İzmir’e 30 bin TL ödenek ayrıldı haberine yalanlama!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bazı basın organlarında Halkapınar ile Otogar arasında yapılacak metro için hükümetin sadece 30 bin lira bütçe ayırdığına dair çıkan haberler için bir açıklama yaptı.

Karabağlar’a kentsel dönüşüm müjdesi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Şengül, Karabağlar'a kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

TOKİ İzmir’e 50 bin yeni konut yapacak!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, vatandaşların rahata ulaşması, konforlu ve modern konutlarda oturabilmesi için 50 bin TOKİ konutunu İzmir’e kazandıracaklarını açıkladı.

Kemeraltı için master plan hazırlanacak!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Kemeraltı için master plan hazırlamayı ve bölgeyi 10 yıl içinde bambaşka bir çehreye kavuşturmak istediklerini dile getirdi. 

İzmir'e 70 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, devletin bu zamana kadar İzmir'e yaklaşık 70 milyar TL yatırım yaptığını açıkladı. Şengül, kısa zamanda tamamlanacak projelerle İzmir'in büyük ivme kazanacağını söyledi.

Aydın Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevrildi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevirildi. Dilek Yarımadası Milli Parkı'na iki kilometre uzaklıkta, denize 20-30 metre mesafede bulunan bölgeye her gelen ev yaptı.

İzmirli dar gelirliye 50 bin konut müjdesi!

AK Parti İzmir İl Danışma Kurulu'nun toplantısı Bayraklı'daki il binasında gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir'de 5 yıl içerisinde dar gelirli vatandaşlar için 50 bin konut yaptıracaklarını söyledi.

Aydın'da arsa karşılığı okul inşaat ihalesi 8 Mayıs'ta!

Aydın Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaat işi ihale ediliyor. İhale 8 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Aydın Nazilli'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 16 arsa!

Aydın İli, Nazilli İlçesi'nde yer alan 16 adet arsa vasıflı gayrimenkul toplamda 4 milyon 280 bin 118 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 9 Mayıs 2018 olarak belirlendi. 

Aydın Germencik'te 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Germencik Belediye Başkanlığı'na ait olan Aydın İli Germencik İlçesi Karaağaçı Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Aydın Nazilli'de 4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli Nazilli İlçesi Dallıca Mahallesi Cabıllık mevkiinde yer alan fabrika ve arsası 4 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Aydın Germencik'te 6.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Aydın Germencik Belediyesi tarafından 2 mahalledeki 2 tarla ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 7 Eylül'de yapılacak..

Aydın Şengül toplantı Haberi

Aydın Şengül toplantı

 AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümün yapılacağı Karabağlar da dönüşüm alanı içinde kalan mahallenin muhtarıyla bir araya geldi. Kentsel dönüşüm konusunda ne altadan nede aldatılan olacaklarını ifade eden Şengül, "Dönüşümde önceliğimiz insan. Beklentileri karşılayamayan insanların hayalleriyle ters düşen bir kentsel dönüşüm projesi içinde asla olmayız. 

Dönüşümde hiçbir şeklide vatandaşa dayatma yapılamaz. Rant, kamunun ve vatandaşın olacak. Hedefimiz seçimden önce kentsel dönüşüm için inşaatlara başlamak" dedi. 


Sabah...