18 / 05 / 2024

Aydın Soğukkuyu park açılışı

Aydın Soğukkuyu park açılışı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu: " Özgecan'ın ismini bu parkta andıkça toplum olarak utanalım ve kadına layık olduğu sevgiyi, saygıyı gösterelim " şeklinde konuştu.

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevrildi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yer alan Kocagöl'ün etrafı yazlık sitelerle çevirildi. Dilek Yarımadası Milli Parkı'na iki kilometre uzaklıkta, denize 20-30 metre mesafede bulunan bölgeye her gelen ev yaptı.

Aydın Kuşadası'nda 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası, Soğucak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 316 bin 425 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 19 Temmuz 2018 olarak belirlendi. 

Aydın İncirliova projeleri görücüye çıktı!

İncirliova Belediye Hürriyet'te yapımı gerçekleştirilecek olan çok amaçlı sosyal tesis ile Park İncirliova 3. Etap çalışmaları için hazırlanan 20 proje Milli Aydın Bankası Sergi Salonunda sergilendi.

Aydın Germencik'teki park ve düğün salonu açıldı!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'ne yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi, törenle hizmete açıldı.

Aydın Germencik'e park ve düğün salonu kompleksi!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'nde yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi 28 Ekim'de yapılacak törenle hizmete açılacak.

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı yeniden hayat buldu!

Gölmarmara Gazi Ali Aydın Parkı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesiyle yeniden hayat buldu.

Aydın Çine Soğancılar'da TOKİ evleri talebi!

Aydın Çine Soğancılar Mahallesi Şeyhler mevkisinde yaşayan vatandaşlar, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a, eskiden ilçe çöplüğü olarak kullanılan yaklaşık 300 dönümlük boş araziye TOKİ konutları yapılması için talepte bulundu.

Aydın Tekstil arazisi yerine Central Park geliyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, kamulaştırdığı Aydın Tekstil arazisini Central Park yapacaklarını açıkladı.

Aydın'da çevre düzenleme işi yapılıyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kent merkezinin dört bir köşesine “sepetli çiçek şelalesi peyzajları” ile renklendiriliyor.

Aydın'daki Beşparmak Dağları Milli Park mı olacak?

Aydın'da antik çağda 'Latmos' adıyla bilinen Beşparmak Dağları'nın Milli Park ilan edilmesi için toplanan 40 bini aşkın imza başbakanlığa iletildi.

Aydın Soğukkuyu park açılışı Haberi

Aydın Soğukkuyu park açılışı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Egemenlik Bulvarı, Soğukkuyu mevkisinde açılışı yapılan 6 bin 90 metrekare büyüklüğündeki parka, "Özgecan" ismi verildi. 


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, parkın açılışında yaptığı konuşmada, Özgecan Aslan'ın kadına şiddetin sembolü haline geldiğini, parkta ismini yaşatmak istediklerini söyledi. 


Türkiye'de kadına şiddetin son bulmasını temenni ettiklerini vurgulayan Çerçioğlu, "Kadına bakan sapık ve karanlık anlayış, hepimizin düşmanıdır. Artık ideoloji yok, sevgi var. Kadın, erkek eşitliği var. Özgecan'ın ismini bu parkta andıkça toplum olarak utanalım ve kadına layık olduğu sevgiyi, saygıyı gösterelim" diye konuştu. 


Öte yandan Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreninde, eğitimi yarıda kalan Özgecan Aslan'ın anısına kalemden anıt üzerine plaket çakıldı, parkın çeşitli noktalarına fidan dikildi. 


Açılış törenine katılan vatandaşlar, "Kadına...