22 / 05 / 2024

aydın su sorunu

aydın su sorunu

Muğla ile Aydın'da vatandaşlar içme suyuna hasret kaldı. Bir çok köyde içme suyunun yanı sıra kullanma suyu da yok. Bazı yerlerde ise her türlü pisliğin bulunduğu kanallardan su alan vatandaşlar, bu suyu kaynatarak içiyor

Aydın Çine TOKİ kura sonucu isim listesi 30 Aralık!

TOKİ Aydın Çine kura çekilişi 30 Aralık sonuçlarına dair gelişmelere haberimizde yer verdik. Kurası merak edilen Aydın Çine TOKİ sonucu isim listesi 30 Aralık suçları.

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Kayseri Büyükşehir'den inşaatların ruhsat sorunu için önemli karar!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, inşaatların ruhsat sorunu ve bu sorun nedeniyle elektrik ve su aboneliğinde yaşanan problemlerin çözümü için önemli bir karar aldıklarını açıkladı.

Aydın Çine'de mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile Aydın Çine'de yaşanan mülkiyet sorunu çözüme kavuştu..

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesinde fiyatlandırma sorunu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Aydın-Denizli Otoyolu ihalesinin ertelenmesine ilişkin açıklama yaptı. Dağ, ihalenin 16 Ekim'e ertelenmesini hatırlattı.

Nevzat Aydın kimdir?

Yemeksepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın gayrimenkul sektörüne girdi. Aydın, Kopernik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi'ni 50 bin TL sermaye ise kurdu...

Mehmet Aydın'ın Beykoz'daki villası için icra işlemi başladı!

511 milyon liralık vurgunun ardından Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Beykoz Acarkent'teki kiralık villasına baskın düzenlendi. 

Mehmet Aydın Uruguay'da zenginlerin yaşadığı siteden ev aldı!

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın geçen sene Uruguay'a giderek son model bir araç, bir malikâne ve bir yat aldığı ortaya çıktı.

Aydın'da boş parsel yok!

Aydın Efeler Belediyesi tarafından “Deprem, Zemin Problemleri, Zemin İyileştirme Yöntemleri” konulu panel gerçekleşti. Toplamda deprem gerçekleri ve Aydın'ın yapı sorunu konuşuldu.

Aydın'da sahte tapuyla ev satan kişi hakkında soruşturma başlatıldı!

Aydın’da maket üzerinden konut satarak vatandaşları dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan B.D’nin evrakta sahtecilik suçundan da hakkında soruşturma başlatıldı. B.D'nin sahte tapu üzerinden bir inşaatın çalışmalarına başladığı iddia edildi.

Aydın Buharkent'e yeni mesire alanı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu Aydın Buharkent'teki 19 dönümlük bir araziyi Buharkent Belediyesi’ne kiralayarak mesire alanı yapılmasına izin verdi

aydın su sorunu Haberi

aydın su sorunu


Su içinde yüzen Muğla ile ülkenin dört bir köşesine su satan Aydın'da vatandaşlar içme suyuna hasret kaldı. Bir çok köyde içme suyunun yanı sıra kullanma suyu da yok. Bazı yerlerde ise her türlü pisliğin bulunduğu kanallardan su alan vatandaşlar, bu suyu kaynatarak içiyor


Ege'nin en sulak alanlarına, nehirlerine ve denizine sahip olan Aydın ve Muğla'da onlarca mahallede bugüne kadar görülmemiş bir susuzluk yaşanıyor. Büyükşehir Belediyeleri'nin hizmette gecikmesi vatandaşları mağdur ediyor. Muğla'nın Dalaman ilçesi Kapıkargın mahallesinin içinden bir akarsu geçiyor, 3 göl var ve 3 tarafı da deniz. Kapıkargın buna rağmen susuzluk çekiyor. Halk, 3 kilometre uzaklıktaki İncebel Tatil Sitesi'nden plastik borularla su getirme çalışmalarına başlandı. Sorunu Büyükşehir Belediyesi'nin çözmesi gerektiğini söyleyen Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, "Siteden su getirilerek içme...